|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (12.10.2013 10:22:21)
|
Hvala vam na lijepim željama. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Bucika draga, da tempica ti je porasla, a navijam da će nastaviti rast. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I ja se nadam da će nam se Xena ubrzo pridružiti, no najprije se mora oporaviti od spontanog koji je imala prošli mjesec. [sm=smiley13.gif] Draga Xena, drži se i znaj da si dobrodošla k nama kad krenete u akciju. [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, ajde drago mi je da si si našla neku utjehu. [sm=smiley1.gif] No, što se tiče ove tvoje sumnje u O mogu ti odmah reći da to pustiš na miru. Prema svemu (tvom iscjetku i dolasku M) bila je 27.09. i točka! Uglavnom, to je prošla svršena stvar. Za buduće O ako imalo sumnjaš koristi LH trakice kako ti je predložila naša Perlica. [sm=smiley1.gif] Lelaluna, sad nam preostaje samo navijanje! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga moja Perlice, znači da je ipak malo pomogla soda bikarbona? [sm=zmeden.gif] Kako mi se ti danas osjećaš? [sm=zmeden.gif] Brinem se za te. [sm=smiley9.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Koliko dana još morate piti antibiotike? Kod mene je danas malo porasla tempica, a i jučer mi je želudac bio doslovno u grlu. Inače mi hrana pomogne protiv mučnine (dok jedem [sm=smiley36.gif]), ali sinoć nije. Čak sam i imala sinoć grčeve dosta slične onima pred M, ali su bili nešto slabiji i konstantni. I da, kao i u prošloj T počinje mi jutarnja kava jaaaako teško sjedat na želudac. Fina mi je i dalje, ali mi želudac odmah reagira. Tako da je to sve pozitivno. [sm=smiley1.gif] Ono što mi je čudno da gotovo nemam iscjetka. [sm=zmeden.gif] Znam da je on inače poprilično jak u T pa me to malo obeshrabruje. [sm=zmeden.gif] Ajme kako ću se ja razočarat ako bude minus. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|