|
kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (13.10.2013 12:24:21)
|
Bucika kako je bilo na svadbi? Nadam se da si se super provela. Snjeguljice – i ja mislim da si ti malo previše opterečena sa svime time. Shvačam da želite jako bebicu, i sigurna sam da će doći plusić, ali vidim da si ti sva u tome. I osjetim tvoje razočaranje svaki put kad menga stigne. Znam da je opravdano, ali jesi li možda razmišljala da i taj toliki stres i nervoza oko toga svega nije baš dobro. Obično kažu da kad mi to baš želimo, i sve se unesemo u to, onda se baš ne primi. Možda bi se trebala malo opustiti. Lelaluna – Bravo za pokrivanje, tko zna, možda rezultat bude super. Xena – žao mi je zbog tvog spontanog, znam dobro kako je to. Ali super za tvoju volju da što prije pokušate. Nadam se da ćeš i ti uskoro biti jedna trudilica, a onda i što prije trudnica. Pinky – ja bi rekla da je kod tebe gotovo pa siguran plusić. Nema veze što iscjedka nema, ima svih drugih simptomića. Meni to sve miriše na bebicu. Ne vjerujem da će biti minus i gotovo. Perlice – super za kraj tog antibiotika. Možda bi mogla odmah i pitati ginekologa onda jel smijete imati odnose. Ipak je do petka nekih 4 dana, dosta od prestanka ant. Pa da se pokrijete i ovaj mjesec. Sad barem znaš da si se riješila beštije, pa tko zna, možda se odmah i primi Tintin – pričaj mi molim te..baš to, kao da sam popišana stalno. Užas jedan. Baš su mi se ogadile te glupe gljive. Marti – tebe vidim prvi put, pa dobro došla. Neka neka malca, živog i zdravog, i još jedne bebice što prije. Pa zašto ne? Ja sam željela djecu sa manjom razlikom, ali eto. Cecilija – ja se iskreno nadam da će taj uložak vanka što prije, i da mengica neće ni stići. Čim stigneš napravi testić. Katarina – koliko dugo ti dubiš tako? Ja sam znala minutu dvije, i ajd bok. Dignem se. Neznam jel slučajnost ili što, ali svaki put kad su noge bile gore, bio je i plusić. Safobi – dobro došla u svijet gljivica. Bogme baš kako kaže perlica, nemoj da to bude Canesten jer od njega nike koristi. Glagla – Super da je maleni dobro. Kilaža mu je super zaista.
|
|
|
|