|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (14.10.2013 12:49:29)
|
Draga Cecilija navijam iz sveg srca za tvoj plus [sm=modricrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Safobi, milena, ma sjetim te se svako malo. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Stalno mislim što je tvojim nalazima i kad ćeš nam se vratiti na listu. [sm=smiley1.gif] Moraš se izboriti kod ginićke i obavezno javi što ti je rekla. [sm=smiley1.gif] Draga Katy, umrla sam od smijeha kad sam vidjela tvoj post. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Pokušavala sam zamisliti gdje držiš laptop, ali mi nije jasno kako si to izvela. [sm=smiley36.gif] Stvarno, gdje nam je Daxy? [sm=zmeden.gif] Fališ! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Xena, vrkutu možeš kupiti u svim biljnim ljekarnama (znam da Farmacia ima definitivno) i košta ti 12 kn. Imamo tu negdje i temu o vrkuti ... priljepim ti link kad ju nađem. [sm=smiley1.gif] Draga glagla, baš super da tvoj mali frajer tako lijepo napreduje! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vidjela sam slikice i baš je medeni. [sm=smiley1.gif] Kisice, baš mi je drago da si nam se tako aktivno pridružila u pisanju. [sm=smiley1.gif] Imam osjećaj da ćeš nam se brzo nakon poroda pridužiti. [sm=smiley2.gif] Andy, šaljem tebi i tvojoj mrvici puno zagrljaja i još uvijek čekam da vidim novu zurku u albumima. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Bucika, ja još uvijek ne vidim rast tempice koja bi označila O. [sm=zmeden.gif] Mogu ti prebaciti datum na 24.10., ali nisam sigurna da je to stvarno to. [sm=zmeden.gif] Perlice, dal ste gotovi s antibioticima? [sm=zmeden.gif] Kako je "alatka"? [sm=smiley36.gif] Draga Winkice, drago mi je da ti je čaj ok, ali molim te provjeri što od te mješavine smiješ piti nakon O. Mislim da se dosta toga ne smije piti u trudnoći. [sm=zmeden.gif] Tintin, milena, kako tvoja mrvica? [sm=zmeden.gif] Daj malo pomazi bušu u moje ime. [sm=smiley9.gif] Draga Jasmina, da, točno tako ... kod mene ništa nije jednostavno pa ni testić. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dal se vi spremate za dolazak O? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|