|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (11.10.2013 9:46:59)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, daj mi molim te reci od kud si ti? Neki dan si pisala kako je sunčano, a kod nas u Zg bilo tmurno i kišovito, a danas pišeš kako je loše vrijeme a tu u Zg sunčano s malo naoblake. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad ti planiraš piškiti testić? [sm=zmeden.gif] Draga bebac, da naša Perlica ti je dobro napisala - možeš spolne hormone vaditi od 2-5 dc. Najčešće se uzima 3 dc, ali moguće je i u tom razdoblju. Za progesteron bi bilo dobro da se vadi i na početku (znači 2-5dc), ali i 21. dc tj. 7 dpo no rijetko to ginići traže iako bi bilo dobro provjeriti da je u drugoj fazi progesteron dovoljno visok da održi trudnoću ako do nje dođe. Ako svi nalazi budu ok (i spermiogram) predlažem ti da se dogovoriš s ginićem da dođeš na folikulometriju tako da možete točno ciljati O. [sm=smiley1.gif] Perlice moja milena, antibiotici često uzrokuju gljivice, ali mora TM popiti do kraja antibiotike. Neka se macka Canestenom (ili još bolje - ti ga mackaj [sm=smiley36.gif]) i kad popije do kraja antibiotik sigurna sam da će brzo proći te gljivetine. [sm=smiley1.gif] Probiotik koji sam ti spominjala da sam pila i da mi je bio dobar je sljedeći Enterogermina. Prije toga sam pila neki na bazi LGG-a i nije mi bio toliko dobar ko ovaj (kupila sam kapsule). [sm=zmeden.gif] Joj tintin moja draga, nemaš pojma koliko bi voljela da sam stvarno [sm=nosecka.gif]. Hvala ti na pozitivi. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Vidjet ćemo kroz par dana. [sm=smiley1.gif] Draga kisica, znam da nikad ne možeš biti siguran sa simptomima. [sm=smiley1.gif] No, kad sam imala biokemijsku već od 5 dpo sam dobila candidu koja mi je bila glavni simptom, a ovaj put kad sam imala spontani me počeo želudac boljeti i imala sam lagane mučnine navečer već negdje od 9 dpo pa sam nakon plusa skužila da mi je to bio simptom. Sad svim silama pokušavam iskopati neke simptome, ali niti jedan nije onaj pravi. [sm=smiley36.gif] Pripisala bi ova lagane mučnine simptomima, ali pošto ih imam od prije O nisam baš sigurna da je to to. [sm=smiley36.gif] Ono što mi je fascinantno kako mašta pretvara neke obične stvari u trudničke simptome. [sm=smiley36.gif] Npr. svaki put kad mi je mjehur pun ili crijeva i moram na WC to više nije onaj običan osjećaj da trebam obaviti nuždu već je to "poseban pritisak" u cijeloj maternici koji "mora biti simptom T". [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andy, što uradi?!? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Dal bude kakava slikica u albumu? [sm=zmeden.gif] Draga daxy, gdje si? Dal si se oporavila od svadbe? [sm=smiley36.gif] Bucika, čekam da upišeš današnju tempicu. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|