|
kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (11.10.2013 11:32:16)
|
Perlica - mm je uvijek dobivao taj Canesten, iako neznam što se događa sa tim Canestenom, ali primjetila sam u ovih 26tt kako mi se te gljivice stalno javljaju, da taj Canesten kao da nije onaj stari Canesten. Naime ja sam imala candidu i dobila sam vag. Rojazol i Canesten kremu. Vaginalete su bile super, ali krema uopće nije djelovala, na kraju se sve to zakompliciralo i tek sam u bolnici dobila neku mast za koju nikad ni čula nisam, i već nakon par nanošenja mi je bilo super. MM također redovno od mene pobere to, i prije mu je Canesten bio super, a sad zadnji put je mazao 10 dana 3 puta dnevno, i ništa. Iako je moja gin.govorila da nastavi sa time i dalje, ja sam ti njemu dala tu svoju mast i za dan je bio kao nov. Koliko se kužim u to, ja sam za gljivice dobivala još i neku kremu na P..Plimicol? Nemam ti pojma, al ima tih kremica više vrsta, možda je zaista neki problem u tom Canestenu. Briši doma sa posla, i liječi se da nebi bilo gore. Pinky - Ti simptomi su baš čudna stvar. Ja sam sa prvim malim znala odmah, na dan kad sam trebala dobiti sise su mi buknule kao lopte, a boljele užas jedan. MM je odmah rekao, draga ti si trudna...a ja sam se [sm=smiley36.gif] kao budala, reko Moš mislit. Drugi put nešto malo mučnine, nikakav simptom, samo mi je kasnila menga. I sad isto evo, čak ni test nisam radila dok mi nije kasnila već 10 dana. Nikakvih simptoma, osim onog posebnog - jednostavno kao da ti nešto govori da je to to. Tako da ja čisto sumnjam da kod tebe neće biti [sm=rozacrtici.gif]. Snjeguljice - debeli bljakić za glupu [sm=hudicek1.gif]. Kad ta misli odustati više? Uglavnom, samo ti redaj svoja pitanja, nemaš ništa od toga da grizeš samu sebe. Sve ostale curke, puno vas pozdravljamoooo.
|
|
|
|