RE: Odbrojavanje listopad 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

winkica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (1.11.2013 9:44:28)

perlice pa što ima piti kavu sa bivšom?ne zove se uzalud bivša! a još i ta vijest,ma znate što ja sam sigurna da Bog ima jako dobar plan za nas..i moramo biti strpljive jer sam sigurna da će beba stići u najbolje vrijeme...ljubim vas puno..

Pinky mila znam da sam se već ponovila ali mislim da bi tebi čak mogao pomoći.moja susjeda je kupila čaj isto kad i ja i rekla je da se osjeća super.ona je imala kratke cikluse i produžio joj je ciklus na 28 dana i moj je za jedan dan duži i to točno 28 dana sam dobila..nisam imala nikakve bolove tijekom ciklusa...a cure su rekle da su riješile ciste unutar 3 mjeseca. ovaj mjesec sam primjetila da sam malo jače krvarila što bi mogao biti znak da je krv izašla jer inače mi ta krv ostaje i stvara endometriozu..oprostite na detaljima..

Farah 00 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (1.11.2013 18:35:13)

Hej cure, kako ste mi?

MM donio nalaz pa evo i zvaničnih rezultata [sm=smiley36.gif]

Ph sperme 7,6
broj spermija 50 (mil/ccm)
Ejakulat 300 (broj/mil)
Pokretni spermatozoidi 85%
Progresivno-pokretni 65%
Kvalitet pokretljivosti - dobar
Normalni spermiji 90%
Nezreli spermiji 10%

Doktorica kaze da je nalaz zaista dobar [sm=smiley1.gif]

nadamse -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (1.11.2013 19:23:56)

drago mi je Farah zbog dobrog nalaza [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Winkice, žao mi je... cure moje i meni je došla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]...a iduća treba doći 03.12. tek jer imam duge cikluse.

perlica55 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (1.11.2013 22:27:03)

Farah draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za S-gram,
brzo će kod vas mala [sm=duda.gif] doći!!
Nadamse, žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif], nemoj
zbog dugih ciklusa da nam se ne javljaš!!!
Sretnoo [sm=smiley1.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.11.2013 7:19:49)

katarina Bucika winkice nadamse baš mi je žao. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

eternity ti si nam još ostala,nadam se da [sm=hudicek1.gif] nije došla i da će biti [sm=rozacrtici.gif]!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

farah s-gram je odličan! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Curke,prebacujem se na studeni,tamo se tipkamo...

eternity -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.11.2013 20:38:37)

[sm=hudicek1.gif] još nije došla, pms-a nema al nemam ni neki optimističan osjećaj, pa ćemo vidjeti[sm=smiley13.gif], drage moje nadam se da ćemo sve što prije ugledat svoje [sm=rozacrtici.gif] i imat finu trudnoću[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 45 46 [47]