keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (30.8.2013 9:55:53)
|
DJ cure, Jana, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Ladu, vidiš da je sve super kad mama počne raditi, ma mudre su to male glavice. Si skužila kako se ludo zaželiš djeteta nakon 8 sati izbivanja i kako ti je onda posebno lijepo s njim? A za cca 2 tjedna vidjet ćeš da neće više tako brzo trčati na cicu kao sada. Hoće i dalje, ali s manje neukrotivog žara [sm=smiley36.gif] Žao mi je zbog osipa i baš sam iznenađena da se nuspojava na cjepivo može pojaviti i nakon 2 tjedna [sm=smiley13.gif] No, proći će... A evo i našeg izvještaja, teška 8700, duga 76 cm, dakle nije se utrostručila, dapače, jer ima 13 mjeseci (rodila se s 3 kg). I ja sam kao i Andy malo iznenađena, odnosno, očekivala sam sigurnih 9 kila i kusur. Ali dobro, nije daleko. Najbitnije je da je dr. zadovoljna i rekla je da jako lijepo i zdravo izgleda te da mjere ne treba shvaćati bukvalno. A ja se s njom slažem jer El je stvarno izgledom "taman", ma prava mamina balerinica. Prema svim tablicama po visini je u prosjeku, a po težini malo ispod prosjeka, ali debelo u granicama normale. Usput sam Andy pogledala i za Di-ja i on je pravi školski primjer, točno na crti prosjeka, a i na slikama izgleda baš taman. Tako da mi doista tvoj pedijatar nije jasan kada traži da ga kaloričnije hraniš. To mene ne traži moja dr., a možda bi i mogla s obzirom da je malo ispod prosjeka. Dapače, rekla je neka je nastavim hraniti zdravo i ne preteško i da do daljnjega izbjegavam rafinirane šećere, što i namjeravam, jer da baš zbog dodanih šećera djeca često bespotrebno imaju iznadprosječnu kilažu. Zato Andy, samo možeš biti zadovoljna [sm=smiley1.gif] A što se tiče cijepljenja (cijepe ih u rukicu-rame), sve je prošlo ok., osim što je El čuo cijeli dom zdravlja [sm=smiley36.gif] Prvo je ušla smrknuta kod sestre, mjerenje je prošlo uz blago negodovanje, onda se naljutila na dr. kad joj je špatulu stavila u usta i počela je revačina. Pametna dr. kaže ajmo odmah cijepiti prije nego se smiri da je ne izazovemo opet i onda vrhunac urlika kada je primila pikicu. Nakon toga još malo krokodilskih suza koje su utihnule čim smo izašli vani. Ostatak dana, noć i jutro sve 5
|
|
|
|