sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (4.9.2013 6:26:28)
|
DJ.... nemam pojma zašto, ali ne spavam od 4 ujutro. [sm=zmeden.gif] N se probudio, pocicao i nastavio, a ja sam se vrtila sat i pol u krevetu i odustala. Vjerojatno će me popodne uhvatiti pospanost. N je jučer bio onaj stari [sm=bravo.gif] Temperaturu nije imao od nedjelje noć, a počeo je opet jako puno jesti i jučer je "divljao" kao i inače. Sutra ujutro imamo kontrolu pa ćemo vidjeti. Najteže mi ide dati mu antibiotik, prvi put je širom otvorio usta i onda se namrštio i sad je davanje antibiotika prava borba jer zatvori usta, odmahuje glavom i odguruje me... iskreno nadam se da neće morati nastaviti piti ga. Jana, super da je osip prošao, ne volim kad su nam naši maleni bolesni ili nešto slično. Bella, šteta za posao, ali ajde, glavno da je krenulo s razgovorima. Nešto pošteno će valjda iskrsnuti. I ja moram krenuti u potragu za poslom, a iskreno nekako mi je lijepo s N. Sad je baš samostalniji i više razumije i lakše je čuvati ga. Osim toga imam tako loša iskustva s poslodavcima, da sam unaprijed sva negativna, a znam da to nije dobro. Sunny, super je prošlo vjenčanje, tj. Em je bila super pa tako ćete se snaći i kad počneš raditi. [sm=smiley1.gif] Vjerujem da neće biti raspad sistema, već ćete se nekako organizirati. Bravo za tvog muža [sm=bravo.gif] Anne, Andy, svaka čast na organizaciji. Treba sve uspjeti napraviti s 3 djece. Često se sjetim svojih roditelja, koliko se radili i trudili se da nas tri imamo sve potrebno. Andy, super si rekal za PP, ali ja kao "nedostatak" neki put navedem da ne smrdi kad se pokaka! Stalno moram provjeravati, doslovno pogledati u pelenu jer inače nema nikakvog mirisa. Naravno, kad ga odmotam osjeti se... ali ovako dok je obučen ne. [sm=smiley1.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|