ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (28.8.2013 13:21:29)
|
DD! :) Evo da se i mi konačno javimo :) Tata nam je otišao na ribolov na tjedan dana, pa smo sad preselili kod mojih [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Andy [sm=bravo.gif] za emisiju, jedva čekamo da vas vidimo, a i za dm-ovu emisiju bi trebali bit uskoro, zar ne? [sm=smiley1.gif] Vidim kod vas nema problema sa spavanjem, a ja ne znam što se kod nas događa [sm=smiley13.gif] L mi se zna po noći buditi i 2,3,4 puta, plačući u snu, nekad samo viče mama, i kad ga primim onda je mir, a nekad počne vrištati, plakati, i ne da se smiriti, gura se, neće u ruke, ništa..i tako već tjednima [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Nego, mi smo jučer imali 14mj, i već sad hodamo sami do dućana, bez kolica,a iz parka gura biciklić, brm, brm. I sve je brm, brm, samo da ima kotače. Neki dan se čak pravio da mu je njegov prstić brm brm, pa se tako vukao po stanu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jako puno pričamo, od onog mama, tata, baka, znamo i kako se glasa pas, mačka, patka i konj,i to sve zna prepoznati u slikovnici [sm=smiley36.gif] A i obožava vani trčati za ptičicama [sm=smiley36.gif] A i da se pohvalim, potvrdili su mi [sm=rozacrtici.gif] konačno, u 29.tjednu, i [sm=duda.gif] ima 1400g, a u prosjeku imaju oko 1kg [sm=smiley36.gif] Izgleda da će biti velika curica [sm=smiley1.gif] L mi spava, pa idem nešto pojesti, čitam vas kasnije :)
|
|
|
|