bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (25.8.2013 20:49:56)
|
evo i nas napokon ( u Lici bili-signal nula bodova) SRETAN ROĆKAS Di [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] sunny s obzirom da ste već uzeli biciklić, ne moram ga hvalit, sve najbolje o njemu, fakat je čvrsta konstrukcija i uspoređivala sam ga s onim plastičnim od frendice i bome je čvršći i lakše se koda upravlja u zavoju...tako da ste dobro odlučili kaj se mene tiče [sm=smiley1.gif] kravlje mlijeko-dajem u kašicama i još razrijeđujem 50:50, ali neću još dugo... cipelice-tenisice kupili u Pittarelu Pumine i prezadovoljni smo, lagane , model kao i klasične one za odrasle...on hoda na veliko, ne znam kaj sam zadnje pisala, u Lici trči po svuda, ono nehodanje u javnosti je kratko trajalo, valjda se trebao opustit...ali uz to idu i ozljede, pao nam je drito na lice kad se dizao sam iz sjedećeg na travi doduše ali mu je usnica natekla, ali brzo je prošlo, onda si je rukicu opekao na lampaš, bilo je u sekundi, isto ništa strašno, imao mjehurić na dlanu, pa smo mazali i prošlo... bili smo i kod frizera, u Avenue mallu, savršeno prošlo, sjedio mi u krilu sav pospan i teta ga je ošišnula tako da nemamo više loknice, pravi je dečkić sad, izgleda dosta starije svi vele [sm=smiley36.gif], plus nije nam ni naplatila jer veli da nema kaj za par loknica [sm=smiley36.gif] spavanje u Lici-koma!!! buđenje u plaču 2-3x, umorni smo bili užas, još uvijek ne znam zašto (sjetila sam se Em ) i prepisujem novom okruženju, nije se naviknuo spavati u tolikoj tišini bez tramvaja ispod prozora, a i mračno je skroz bilo....[sm=zmeden.gif] čašu imamo Nuby, nisam zadovoljna također curi i sav je mokar poslije... mikasam nekad, jer neće uvijek miksano, nekad baš hoće žvakat, nekad ne pa zmiksam ....nema pravila....također smo počeli s našim ručkom ali bez začina za njega... sad sam sve zbrda-zdola napisala i pročitala, ali čestitke i novim hodačima [sm=bravo.gif] izgleda da imamo napredne klince čitam da rijetko prohodaju prije 1. roćkasa...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] idem slikice gledat
|
|
|
|