Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (11.9.2013 21:51:37)
|
Večer cure...[sm=smiley1.gif] Evo i nas konačno...dani mi doslovce lete otkad radim, pa nikako da se uspijem prijaviti....[sm=smiley13.gif] Sretan rođendan Nikola ( s malim zakašnjenjem...[sm=smiley1.gif])...[sm=smiley1.gif] Andy draga, čestitke od [sm=smiley27.gif] od nas troje...savršenu trudnoću ti želim...[sm=smiley31.gif] Mi po cijele dane trčimo kud god stignemo, a najdraže joj je kad idemo u šoping po namirnice hodati po dućanu i slagati robu po policama...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...ili gurati tuđa kolica...[sm=smiley1.gif] Inače je super, spava ponekad cijelu noć, ponekad se probudi jedanput, ali definitivno puno bolje nego prije...i još uvijek u svojoj sobi... Andy, soba još nije gotova, zapravo smo sad malo stali s njom...kupili smo naljepnice za zid i svašta nešto, ali nikako da to dođe na red...[sm=smiley13.gif] L obožava tu sobu i stalno se dere pred vratima da joj otvorimo, a pošto je unutra "sigurna zona" (samo tepih, krevetić ,jastuci, šator za igru i igračke) ostavimo ju samu unutra i lijepo se zaigra, najčešće prenoseći stvari s hrpe na hrpu....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Cipelice još nismo kupili, još su nam dobre one prve...ali je dobila frodo papučice za doma i gumene čizmice za tackanje po mlakama vode...[sm=smiley36.gif] Suny, ne brini oko odlaska na posao, super će se oni snaći...mm se nekako puno lakše snalazi s njom nego ja kad sam sama...kad je samnom onda većinom cendra i slini po meni...a s njim kad bude se lijepo igra sastrane...[sm=smiley1.gif] Uglavnom, on uspije svaki dan spremit ručak koji me dočeka kad dođem s posla i još neke stvari usput, i to mi je super...a i L je uvijek zabavno....[sm=smiley36.gif] Sretna, nadam se da će osip brzo proći i da se neće ponovit... Bella [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Lo, stvarno je veliki dečko... Moja L je dosta sitna i onda najčešće kad ordinira po dućanima ljude govore: vidi je kak je mala, a već hoda...[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Što se tiče kazni, nama je pedica rekla da nema smisla njima objašnjavat, jer još ne razumiju, nego jednostavno im prebacit pažnju na nešto drugo kad rade nešto što nebi smjeli....mislim da je Keyt napisala da tako radi...[sm=smiley1.gif] Odoh sad na spavanac, leđa me ubijaju ovih dana...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|