sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.9.2013 9:52:45)
|
DJ [sm=bravo.gif] rođendan je super prošao. Dva dana veselja i gužve. Ali posljedica gužve je da je N teško zaspao, ali još gore je bilo što se noćas probudio oko 1:30 i nije nikako mogao zaspati. Ja totalno slomljena od svih priprema, nikako da ga uspavam, a mm se naravno malo napio [sm=jezicek.gif] Ipak sam ga na kraju probudila i on ga je nosio po kući, izašao van s njim na zrak pa se igrao itd. Ne znam kad je uspio uspavati N, jer onda se opet probudio, ali sam ja valjda usjela odrijemati pa sam ga malo nosila i na kraju je zaspao. Mislim da je njemu sve to bilo previše... on je bio super volje i igrao se i uživao, ali nakon nekog vremena N htio kod mene i onda sam ga nosila što inače baš i ne voli. Ćak je N bio kod moje sestre malo i igrao se sam. Bilo je to smješno, dolaze gosti s djecom, a slavljenika nema. Sve u svemu, svi smo uživali, i mi i gosti. Što se tiče torte, za nas sam radila čokoladnu (za petak, kad smo imali ručak za obitelj), a za N sam napravila mini tortu od palente, višanja, kruške, svježeg sira, banane i griza od pira. Andy, i mene su pitali zašto, pa sam rekla da još mu nisam dala ni šećer, ni cijelo jaje, ni sol, a da sve ovo jede i voli... Nitko se nije jako čudio, pa ne razumijem tko ti prigovara za prehranu. I mene znaju pitati zašto nisam nešto dala. Pa im lijepo odgovorim da N sve jako rado jede i da nema potrebe onda soliti, šećeriti, davati štapiće, sireve kao što je gauda, sladoled itd. Pa ja mislim da sam još stroža za prehranu od tebe. Nisam dala još niti jedno mlijeko osim mm, ne dajem puding, ne dinstam (samo kuham), instant pahuljice sam kupila nakon par mjeseci dohrane jer smo išli u hotel.... Da nastavim priču s tortama. Za jučer nisam stigla napraviti tortu, a djeca su došla. [sm=zmeden.gif] I onda mi je jedna mama dala super ideju. Neka uzmem svijećicu pa ubodem u neki kolač, komad sira, bilo što, samo da djeca mogu puhati. Sjetila da imam biskvitni kolač sa pudingom, bio je već izrezan, ali sam od njega napravila maleni krug, namazala šlagom, malo posipala kakaom i ubola svjećicu. Bila je super torta, svi su puhali, veselili se, i šta je najbolje pojeli su cijelu tortu [sm=jezicek.gif] Znam da kad budu dječji rođendani da se često bacaju komadi torte jer su slatke, preveliki komadi itd. Ovako je mini torta nestala [sm=bravo.gif] Još nisam stavila ljetne fotke, valjda ću ovaj tjedan pa ću staviti i s rođendana. Još bih pisala ali N me treba [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|