ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.8.2013 22:18:43)
|
Večer! [sm=smiley1.gif] Evo i mi se vratili s mora! [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za nove rođendane! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] i nove hodalice! [sm=bravo.gif] Mi smo jutros došli i jedva sam dočekala, ovo je bilo 3.putovanje u mjesec dana, i rekla sam da jedino što sljedeće pakiram je kofer za rodilište [sm=smiley36.gif] Home sweet home [sm=smiley27.gif] Bella, jeste riješili šišanje? Mi smo 1.put L šišali kod frizera, i bilo je super, nije plakao, samo se malo okretao za frizerkom i škarama, al brzo je bilo gotovo. 2.put smo išli u drugi salon, jer je naš bio na GO, i bilo je koma, izašli smo sa pola ošišanom glavom [sm=smiley13.gif] A sestrična je neki dan svog malog vodila, u posebni salon za djecu, kao nisu u klasičnom stolcu, već okruženi sve nekim novim igračkama, i šta ja znam, ugl, kaže da je super prošlo, pa ako te zanima, mogu saznati di je to. [sm=smiley1.gif] Jana [sm=bravo.gif] za La! [sm=smiley36.gif] Ja isto čekam taj sistematski, naša ped je na GO cijeli 8.mj, pa ćemo tek u 9.mj na cijepljenje i vaganje [sm=smiley13.gif] A sad kratki izvještaj, samo da kažem Sunny da dijelim sudbinu s njom što se tiče noćnog spavanja na moru. Moj L se svaku noć, bez iznimke, budio barem 4 puta, a jednu noć nisam brojala, al znam da je bilo 6 ujutro kad sam 1.put zaspala. [sm=smiley13.gif] U međuvremenu su nam rasli zubi, i to kutnjaci! [sm=smiley36.gif] Sad imamo 14 ili 15 zubića, ne mogu ih sve ni prebrojiti [sm=smiley36.gif] Prema vašim komenatrima, onda smo i mi HODALICE [sm=smiley1.gif] Prohodali smo i samostalno radi par koraka, kad ga se ne gleda [sm=smiley36.gif] al puzanje je još uvijek No.1 kao pokretno sredstvo [sm=smiley36.gif] Štapni mikser više nije u upotrebi definitivno, al to sam vam već rekla, tako da sad muku mučim s njegovim ručkom, jer ne znam što bih mu ponudila, nije mi još baš da jede sve sve što i mi, a opet ne mogu mu svaki dan juhice. Ima tko kakvu ideju kakve će recepte slagati kad djeca prestanu jesti kašasto Za sada toliko, ionako sam se raspisala previše [sm=smiley36.gif] P.s. i ja sam za nalaženje u igraonici [sm=smiley36.gif] Samo recite kad! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|