Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.8.2013 13:13:48)
|
evo mi kod kuce! stigli sinoc, skoro pa nismo, stali u zg na rucak kod kumova i imali probalema sa autom, sva sreca pa sam clan HAK-a, dosli ljudi, rjesili problem za pola sata i mi nastavili put, ali bilo je cupavo... dakle, iscrpan izvjestaj sa mora: em je bila odusevljena morem, cim je vidjela more hrabro zakoracala do vrata (drzala sam ju za rukice), malo sam ja s njom plivala u moru, malo se namakala u bazenicu (plasticnoj skoljki) pored mora, i uglavnom uzivala na plazi opcenito, isli smo manje-vise ujutro od 9 do 11 i poslijepodne cca. od 5 do 8, vozili ju camcem, umakli joj nogice u vodu u voznji - to je obozavala... najveca joj je fora bila bura, okrene lice prema vjetru, zatvori oci, otvori usta, smije se i "jede" vjetar - luda mala [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] u kolutu za kupanje nismo uopce bili, nije joj se svidjelo...ogrtac smo nosili jer je dosta prilo, malo joj je veci pa sam ju dobro u njega umotala kao u rucnik i sjedila je u tome na palzi pod satorcicem kada izađe iz vode... ali spavanje, katastrofa, dobro je spavala 1-2 noci, ostalo uzas, buđenje svaki 45 min-1h, jednu noc smo bili budni do 4.30, uzas! po danu je spavala poslje rucka kao i kod kuce cca. 2 i pol sata, ali navecer nikako...zato smo i dosli ranije kuci, htjeli smo ostati do 20., ali smo iscrpljeni a mm treba malo odmora... na moru smo i svasta jeli, puuuuno smokvica od kojih je isla na kakicu ko grlica [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] probala ribu ali nije bas bila sretna, i probali prvi put patliđan koji joj ne odgovara, cim je pojela izbili joj veliki crveni plikovi na licu, vec smo htjeli trcati na hitno, ali kako su iskocili tako su i nestali, kasnije sve ok.... sada uzima u rukicu sve sto joj se da i jede, pojela je dosta korica kruha, u prijepodnevnoj šetnji sam joj kupovala kiflice koje bi grickala... a opcentio kao da mi je na moru odrasla, postala neko drugo dijete, hoda od stolice do stolice sama, puze sto na sat, prica - sada uz mama i tata jasno kaze da, ne, daj, cica, deda...i to ne bezveze neko tocno u smislu u kojem to ide....sva je neka zivahna...a mene tako uhvatila tuga za mojom bebicom, Jana odmah sam se tebe sjetila... kada smo dosli kuci prvo je bila strena, a onda panika, kao da je kod kuce prvi put, nece ostati sama ni sa najdrazim igracakama, nije jutros repoznala susjeda koju joj obozava i koji ju inacesvaki jutro dodše na terasu posjetiti i kome se prije uvijek smijala, ni madagascar ju nije zanimao, ma kazem, drugu dijete! ali sada se malo priviknula...hvala bogu prepoznala je baku i djedu, mislim da bi moji umrli od tuge da ih je zaboravila...
|
|
|
|