sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (12.8.2013 9:22:18)
|
[sm=kava.gif] jeeee, dom smo! Bilo mi je super u Njemačkoj, ali doma je ipak doma. [sm=smiley1.gif] I naravmno N odmah više spava, u ovo doba jutra tamo je već skakao. Inače, put prema doma bio je nekako lakši i brži. Kao prvo opametila sam se i hranila ga u AS. To sam počela tamo raditi ako smo išli na neki izlet. Jer ako ga izvadim van pa posjednem u krilo onda bi samo gledao okolo, hvatao... tj. sve bi radio samo da se kreće. I tako je sve obroke pojeo u AS i to uglavnom u vožnji pa nismo gubili vrijeme. A onda bismo stali radi razgibavanja i svi smo bili zadovoljni. N bio hodao i puzao i odmah bi bio bolje volje. A već sam spomenula, kad puno putujemo dojenje i ne ide baš, pa jedva čekam doći doma da N pojede jer mi se cice naravno jako napune. Imate li mame koje doje sličan problem? Možda je razlog jer rijetko dojim u javnosti. Zato sam uzela puno kašica, i jogurt i svježi sir, banane... Ovo što pišete koliko vam bebači gledaju TV, to mi se čini OK, tj. to je sve jako malo. Jednom sam negdje pročitala da jedna mama ima upaljene crtiće po cijele dane i hvali se kako joj beba zainteresirano gleda?! Iskreno, meni je to prestrašno, zar nije bolje igrati se i pjevati i šetati. A usput se žalila da ne puže i ne kreće se. Ah! Nego, jučer sam baš raspravljala s mm da li N hoda ili ne. On kaže da je N prohodao, a ja nekako mislim da treba prijeći veću udaljenost. Dakle, N zadnjih cca 4-5 dana napravi 5-6 koraka i prijeđe nekih metar, metar i pol, pa dotakne nešto, pa krene dalje, pa puže, pa se digne, i onda opet malo hoda, pa stane, pridrži se pa hoda. I da li je to hodalnje ili ne? MM mi je rekao juče: A šta bi ti da odmah krene pješke na Učku? Eto ja ne znam. [sm=zmeden.gif] Sunshine, ajde nadam se da ćete ipak malo i vi odspavati i imati osjećaj da ste na odmoru [sm=smiley1.gif] Keyt, tenkic, super da jedu paradajze... zdrava hrana. Evo mene čekaju domaći iz mog vrta. Sazrili su dok me nije bilo i sestra mi je ubrala i spremila pa ću ih danas dati N prvi put! Andy, prouči fileove u grupi na fejsu, sve je jako lijepo i detaljno objašnjeno. Ne znam ni ja puno toga, a obožavam Naturu i imam puno pelena pa se više i ne zamaram previše. Nastura je čisti pamuk i to mi se jako sviđa kod njih. Što se tiče AIO pelena čini mi se da su ove PO IN pelene jako dobre i da fantastično upijaju. Mogu se naručiti preko EKO butika, a zapravo je njihov predstavnik (ili vlasnik) Dominika Matijaš. Ali pitaj me ako te nešto konkretno zanima, pa ću odgovoriti ako znam. Za lanoliziranje si već dobila odgovor. SRETAN ROĐENDAN SVIMA KOJIMA SU SE RODILI DANAS!!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=torta.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|