Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (25.7.2013 11:06:06)
|
DD...[sm=smiley1.gif] Evo i nas malo...[sm=smiley1.gif] Jedva se uspijevam javiti...mm po cijele dane skoro radi ono igralište o kojem smo pričali a ja lovim L okolo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No dobro...prvo moram čestitati rođendane: Sretan Rođendan Rebeka!! [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=darilo.gif] Sretan Rođendan El!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif] i naravno [sm=bravo.gif] za Di i 11 mjeseci.... [sm=smiley1.gif] Andy žao mi je zbog problema sa sveki i šogi...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Što se tiče zaslađivanja kašica, L još uvijek pojede bez nekih sladila, kupila sam bila još na početku dohrane rižin slad i evo istekao mu rok a nismo ga ni jednom koristili...[sm=smiley1.gif] U griz joj stavim malo banane i to bude onak baš fino slatko, i obožavamo griz od pira u toj kombinaciji...inače joj znam tu i tamo ponuditi malo kolača ili nečeg "našeg" pa je tako za vikend s guštom pomljackala komadić mađarice...mislim da je sad ona već ipak skoro godinu dana i može polako počet papati sve...isto vrijedi i za slane kašice....juhicu sada papa našu, znači slanu (mi ne solimo jako)... Ja sam nekako za to da se jede sve ali umjereno, tako da joj definitivno mislim davati i slatkiše,ali naravno u određenim granicama...ipak su to djeca...[sm=smiley1.gif] I da, mislim da ćemo polako uvest i kravlje mlijeko, jučer sam vidjela da postavljaju mljekomat, 5 min pješice od moje kuće...to mi je super, jer ću sad L svaki dan moći donijet svježeg finog mlijeka...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Što se tiče našeg spavanja, mi po starom, uspavljujemo se cicom, budimo po noći od 2-222 puta i tako...[sm=smiley36.gif] uh da, moram pohvaliti svoju curku, u subotu na svadbi je bila super, uopće je nije preplašila hrpa ljudi, čak je skroz plesala i pljeskala kad je bend svirao...[sm=bravo.gif]...bila je s nama od 3 do pola 10, onda smo je odnijeli doma na spavanje i vratili se...naravno da se nije nijednom probudila...[sm=smiley36.gif] I to je uglavnom to...polako se pripremamo za roćkas...i da, počeli smo uređivat sobu princezi...ja sam sad totalno zaluđena onim kao antiknim namještajem...pa tražim po netu stare ormare, škrinje i sl....,moram još kod baka pronjuškat....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uglavnom htjela bi da te ormare prebojamo onako na bijelo, u kombinaciji za rozim tepihom, jastučićima i sl...baš mi se nekako to sviđa...a i mislim da nebi trebalo koštat prestrašno...vidjet ćemo...[sm=smiley1.gif] Kasnije škicnem nove slike,L se probudila....
|
|
|
|