Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (28.7.2013 10:25:08)
|
tenkic hvala na savjetu, ali ja sam strogo protiv spavanja u nasem krevetu, sa vise strana sam cula da kada to jednom krenes prakticirati da nema povratka... ali ionako to kod Em ne bi upalilo u ovoj fazi, evo sinoc zivi dokaz - nije spavala kod bake i djeda - nije htjela zaspati u punom kreveticu...ona sada kada ju spustim u njen krevetic odmah se okrene na bok i zagrili ogradicu od kreveta, e to tamo nije mogla i mos se slikati, zaspi, ja ju spustim, ona se hoce "zakaciti" za ogradicu, a kako ju u putnom kreveticu nemam sa cime pricvrstiti taj pokusaj propadne i place....mama me otjerala kuci, kao ona ce ju uspavati, i nakon 20 min. me nazvala i rekla da to ne nece ici, da ona urla i baca se i da dođem...i nista, ja dosla, odnjela ju kuci, zaspala jos u autu, prebacila ju o krevetic, ona zagrlila svoju ogradicu i zaspala[sm=smiley13.gif] ali do jutra! nije se probudila do 8.30![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tak da se nadam da je konacno savladala okretanje po noci! vidjet cemo veceras!
|
|
|
|