Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (20.7.2013 10:05:46)
|
evo Em prespavala cijelu noc ALI, pod cijelu noc mislim od ponoci do 8! da da, stavila je spavati u 21.30, a ona u dreku i histeriju, ustala se u krevetu, drzi se za ogradu i histericni trese ogradu i placeeee! nista, ja ju uzela, spustila u dnevnu, igrali se s njom do ponoci i onda je jedva strpala u krevet! stvarno nemam pojma sta joj je [sm=zmeden.gif] ali ajde, barem nije ni pisnula do jutra... vidim druzenja na sve strane [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i mi cemo danas, idemo kod Ivana na rockas![sm=smiley1.gif] anne bravo za tortu, s cime si na kraju zasladila....ja sam htjela Em peci neke kekse pa isto nisam znala sta bi stavila umjesto meda kojio je bio u receptu [sm=zmeden.gif] evo ja pecem kruh, pa cu se baciti na ruckove za danas, pa na tortu za sutra (dolaze nam neki gosti u kasno babinje - njih 10+mm i ja - bome posla preko glave!)...Em puze i kenjka....uh! nije ni podne a ja vec lagno gubim zivce...stvarno ne znam ni sta je meni zadnjih dana, svaka sam neka šmizlasta! newmum ne znam sta bi ti rekla, moja Em od kako je skuzila da ima ruke trpa u usta sve sto joj je pod rukom tak da ja jednostavno stavim cetkicu za zube (onu gumenu) na rub njene kadice dok se kupa i ona je odmah uzima i trlja sa njom po zubima (nije to pravo četkanje, ali je super za pocetak), a hrana, samo joj pruzim mrkvu ili komad kruske ili keksic i ona uzme i ravno u usta samo sto jos uvijek nista od toga ne pojede zapravo vec samo gricka...ali ona je 10 mj., ako pitas za svog Patrika ne znam sta bi ti rekla....cudno mi je sto nece [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|