Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (18.7.2013 16:31:50)
|
joj cure moje masaza me digla iz mrtvih! cura je predobro odradila posao! od sada idem svaka dva tjedna da se ne zapustim vise ovako! jos madrac veceras, jedva cekam! [sm=smiley36.gif] sretna kada kazem da Em cvili mislim doslovno - cvili...nije to tihi plac vec bas ono neki "ciju-ciju" piskutavi zvuk nezdovoljstva, ne znam kako da to opisem....ali taj zvuk pusta u snu, ne budi se, samo se vrti po kevetu i cvilka, pnda se smira, pa za pola sata ponovno... joj samo da nije zub odmah poslje prehlade, da barem tjedan dana mira imamo, da skupim sna i snage pa da mogu mirno sve ponovno![sm=smiley1.gif] ines potrudit cemo se doci, sve ovisi kako mm bude radio, ako kasno dode kuci nista od toga jer moram obaviti sve ono sto sam ti pricala, sta da radim, nisam tu rodbinu vidjela godinama i sada od jednom, 'ko grom iz vedra neba evo njih u cijelom coporu u nedjelju u podne na rucku, sa mojim roditeljima ce nas biti 12 pa pola toga moram pripremiti dan ranije.... ako ne se ne vidimo iduci tjedan cemo imati rodjendansko druzenje pravo....jos ti ja javim!
|
|
|
|