tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (31.7.2013 17:21:09)
|
Andy, ne kužim uopće kako opet ideš raditi testić kad ti je nedavno beta bila neznatna...a probaj, nećeš ništa izgubiti! Ja još nisam dobila menstruaciju...kaže moja doktorica da čekamo do rujna pa ako se ne pojavi da ćemo krenuti valjda s nekim hormonima, pojma nemam, al ja sam poseban slučaj... Kad su u gradu vrućine,na Sljemenu je cca 5 stupnjeva manje, u hladu je super ugodno. Imam sreću da su punica i punac planinari pa ako uspiju budemo rezervirali njihov planinarski dom i tam napravili feštu. vani roštilj tj peka, ima stol i vani i u hladnom podrumu, a ako je loše vrijeme može se boraviti i u domu (oni tamo obično feštaju za Božić i Novu godinu). Ko bude umoran, ima i kreveta za spavanje poslije ručka. Skroz sam zadovoljna kaksam to smislila, sad još treba logustički provesti. Mi ćemo na more na Krk, u Njivice, i to od 15.08., Bo je tam već domaća, jedini problem je transport jer ona počne vrištati nakon 1,5 sati vožnje u autu (odnosno kad se probudi)...mislim da joj je vruće, sumnjam da AS grije previše, a čak smo joj nabavili i frotirastu navlaku, no i dalje grije... Joooj, mm nije normalan, danas su on i Bo bili u šetnji i on vidio u nekom dućkasu one crocs-ice za bebe po 20 kn. I naravno, kupi on njoj to, a prodavačica im da još jedne gratis. Nisam baš ljubitelj te plastike, ali fakat su preslatke! E, da , kaže da je sve istražio i da su u Alpini trenutno najpovoljnije dječje cipelice i šlapice, imaju od Bambija i na gotovinu daju 50% popusta, pa kome treba, eto neka izvidi što nudi lokalna Alpina
|
|
|
|