bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:26:11)
|
ajme cure i mi bili u šetnji, prvo se u miru vozio pa opet dizanje i izvijanje [sm=smiley19.gif]...nosila sam njega i nadobudno išla u dućan , probala ga u kolica i vozi se 5 min (dala mu igračku u ruke, ali fora mu je bacat, pa opet nije dugo trajalo), ja fakat ne znam kaj da radim s njim, ovo kaj je Tenkić predložila se čini ok , mijenjanje prijevoznog sredsva, ali do tada?[sm=zmeden.gif] stvarno je težak..., baš me to bedira, gledam druge klince kako uživaju u vožnji , a moj L hoće van , još se tako izvija da mu se pojasevi urežu u rukice i nogice, ma grozno mi je, jedva čekam da hoda pa da barem trčim za njim nego ovo....mm je jučer probao s njim sam u šetnju na kraju su išli par krugova s autom [sm=smiley36.gif] nije ga uopće uspio posjest u kolica...neš ti šetnje [sm=smiley13.gif] Lorver naravno da sam za!!! što bliže stanu, da možemo pobjeć kad krene izvijanje ili u neki park gdje može puzat , andy ti si nam blizu pa da se sve vidimo ? jako mi je žao za danas, sve bi vas voljela upoznat...valjda i budem jednom [sm=smiley13.gif] opet imamo dan D ...izgleda...[sm=smiley19.gif] kaj se spavanja tiče, sretnaz pitala si, L od kada smo došli s mora sve je promijenio, spava 1 i to 1,5-2 h , i to evo sad je zaspao , ali u 8 onda bude jako umoran i opet je pomaknuo sve za ranije noćno spavanje...valjda mu se moram prilagodit, ali ovo s vožnjom me jako muči , ne želim doma ostajat i bojat se s njim bilo gdje [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|