RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.7.2013 17:06:28)

Kaj se tice pelena mi smo od jucer na br.6 i nema poslije toga..hehe
kod nas nije problem kilaza vec sirina..
Tenkic moje curke su toliko imale sa godinu dana..koliko tvoja Bo sada..ma ne zamaraj se sa time..bude ona vec nadoknadila..mene isto zanima koliko ima moj Di?
21.cemo opet stati na vagu..

bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.7.2013 18:24:35)

andy ajme 6-ica , mi smo na 4+ [sm=smiley1.gif]

tenkić sviđa mi se kako vi s Bo u šetnji, tricikl ćemo za roćkas dobit, tako da ćemo probat kombinirat, stvarno sam počela izbjegavat šetnje zbog toga [sm=smiley13.gif], kaj se kilaže tiče, kaj got , pa odavno smo savladali da nisu klinci po tablicama, mislim da je to individualno, ali i mene zanima koliko mi Lo ima , mi tek u 9.mj idemo na pregled jer su u 8.mj godišnji...

nego, mi definitivno otpadamo sutra [sm=smiley13.gif], osim briga koje sam napisala, mama mi se ubacila sutra, mm nikako da se izdogovaramo jer i on ima planove, baš sam nervozna zbog toga, nadam se na iduće okupljanje da sigurno dolazim! Lorver sorry ako si posuđivala samo zbog nas jaje [sm=smiley13.gif] , ako se dogovorite za još koje okupljanje ubrzo dolazim da sjekire padaju !!! [sm=smiley1.gif]

sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.7.2013 20:21:25)

uživajte sutra [sm=smiley1.gif]

a što se tiče utrostručavanja kilaže, sigurna sam da N to neće postići, on više ne raste brzo i ne deblja se toliko jer je stalno u pokretu. On bi trebao imati 11,460 kg. Meni se čini da će imati 10 [sm=smiley36.gif] jer stalno mu pelenu isto kopčam. Nisam ga već dugo vagala, ali čini mi se da je trbuh tanji. Ne brine me to, jer mislim da to i ne mora tako biti (kilogrami x3). Pedijatrica je do sada uvijek bila zadovoljna.

ines_os -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.7.2013 21:07:59)

što se tiče pelena mi smo na 5 već duže vrijeme,Ivan je utrostručio porođajnu,mali mamin michelinko,nisu nam jako dugo promočile ako se na vrijeme promjene

Ivan spava jedan put na dan po 2 h od 12-14 h

Nama rođoš 18 a baka i djeda su mu kupili danas trocikl 3 u 1 u magic babyu neko sniženje od 30 % pa ij izašao oko 400 kn

andy bit će[sm=duda.gif],ne brini
lijepo se provedite cure sutra u čet za Ivanov rođendan vodimo suny i emu u zoo u osijeku

tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.7.2013 22:06:30)

mi se doma važemo...prvo ja stanem na digitalnu vagu solo, onda stanem sa Bo. Vaga memorira težine pa sama računa razliku i ta razlika je težina od Bo...do sad se poklapalo sa vaganjem kod doktorice pa je moj zaključak da mi je kućna metodologija OK
:)

danas smo se poslije posla vozikali biciklim po gradu i obilazili parkiće...fora!!!! Trebalo bi napraviti mapu parkića po gradovima...ono tipa neku smartphone aplikaciju [sm=smiley13.gif]

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 9:40:32)

ni mi se na 1. rockas vjerojatno necemo utrostruciti..evo sa 10 mj. Em je imala skoro 9kg. - vaganje isto kao tenkic - kod kuce prvo tata stane sam, a onda sa Em - znaci jos dva mjesca i imat cemo cca. 10 (ne dobije u mjesecu vise od pola klie)...rodila se da skoro 3.600 tak da bi sa godinu trebala biti skoro 11kg, ali mene to ne brine...mislim da je ona taman...
mi smo pelene na 4 i taman su nam, cak itrojka u nuzdi moze proci (imala jedan stari paket pa sam tutnila ejdnu kada mi je nestalo 4)...

ines dobro da si mi rekla za tricikl! mi bas hocemo taj iz magic baby! svakako cu otici vidjeti! kada sam gledala bio je 900kn!

inace, od kada je Em mobilna preko dana mi je puno lakse....nema vise onoga - sjedi i place da ju dodem uzeti vec se sama stavi u pogon i gmize zamnom [sm=smiley36.gif] evo trenutno po parketu lovi onaj plasticni valjak od vitamina i ne obraca paznju uopce na mene...bas mi je laknulo!
ne znam da li sam napisala, ali vec se naveliko dize sama u vrticu i uz namjestaj! ''ko bi rekao da je prije 2 tjedna samo sjedila!

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 9:43:16)

inace leđa su mi opet otkazala, ovaj put jos gore! cijela desna strana mi trne, i noga, skorz do koljena! pokusavam se cijelo jutro naruciti na masazu ali nigdej nikoga, samo poruke na skretaricama da su na godisnjem! [sm=smiley13.gif]

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:13:42)

Evo mi dosli iz setnje..bili smo sa Ivanom i Lu...joj jedva cekam da vas sve vidim danas..jos svega 3h..hehe
Jucer sam bila luda..danas sam vec ok...imam sve vas pa mi je lakse..
Suny ja sam ono za Osijek ozbiljno mislila...

LorVer -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:14:55)

Andy, [sm=smiley31.gif] bas mi je zao za betu. Do kraja god bit ces ti [sm=nosecka.gif].

Bella, bas mi je zao sto ne mozes doci. Ako si za da se vidimo mogu ja doci koji dan do siti one centra. [sm=smiley1.gif]

Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:17:08)

Andy, drago mi je da si bolje [sm=smiley31.gif]...

Evo ja stavila L na spavanac pa kad se probudi i najede, krećemo...znači u 3 se vidimo kod glavnog ulaza u Maksimir...baš se veselimo...[sm=smiley1.gif]

anne -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:17:34)

sunny često te leđa ukoče.[sm=zmeden.gif]
jesi razmišljala da odeš kiropraktičaru?

Još nisam našla poklon za Beku. Htjela bi joj kupiti nešto što će joj neko vrijeme biti fora i da se ne potrga. Naravno drveno.
Mislila sam ovako nešto, ali nisam našla po dućanima:
http://www.istra-webshop.com/proizvodi/drvene-kocke/pino-activity-kocka-3165116/

Moram vam pohvaliti moju večliku pomagačicu - ujutro se ustala prva i dok sam još dremuckala s Bekom složila mi je platnene pelene i oprala suđe.[sm=bravo.gif] Blago moje...

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:17:40)

ma andy samo dođi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:20:18)

anne isla sam kiroprakticaru kada mi se ukljestio zivac u trudnoci, zali boze novaca i vremena...ma nsu me prije mucila leđe već sada ubijajaju od kombinacije strgan madrac/teska Em ....ja nism u zivtu dizala nista teze od case tak da je meni njenih 9kg spektakl...
masaza pomogne, bude ok cca. 2mj.....uspjela sam se naruciti za sutra ujutro, a danas posljepodne idemo kupiti novi madrac...
ovako vise ne mogu....a gutat tablete odbijam!

anne -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:25:43)

Čuvaj zdravlje...trebati će ti još.
A dobar madrac i jastuk zlata vrijedi.[sm=bravo.gif]

bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:26:11)

ajme cure i mi bili u šetnji, prvo se u miru vozio pa opet dizanje i izvijanje [sm=smiley19.gif]...nosila sam njega i nadobudno išla u dućan , probala ga u kolica i vozi se 5 min (dala mu igračku u ruke, ali fora mu je bacat, pa opet nije dugo trajalo), ja fakat ne znam kaj da radim s njim, ovo kaj je Tenkić predložila se čini ok , mijenjanje prijevoznog sredsva, ali do tada?[sm=zmeden.gif] stvarno je težak..., baš me to bedira, gledam druge klince kako uživaju u vožnji , a moj L hoće van , još se tako izvija da mu se pojasevi urežu u rukice i nogice, ma grozno mi je, jedva čekam da hoda pa da barem trčim za njim nego ovo....mm je jučer probao s njim sam u šetnju na kraju su išli par krugova s autom [sm=smiley36.gif] nije ga uopće uspio posjest u kolica...neš ti šetnje [sm=smiley13.gif]

Lorver naravno da sam za!!! što bliže stanu, da možemo pobjeć kad krene izvijanje ili u neki park gdje može puzat , andy ti si nam blizu pa da se sve vidimo ? jako mi je žao za danas, sve bi vas voljela upoznat...valjda i budem jednom [sm=smiley13.gif] opet imamo dan D ...izgleda...[sm=smiley19.gif]

kaj se spavanja tiče, sretnaz pitala si, L od kada smo došli s mora sve je promijenio, spava 1 i to 1,5-2 h , i to evo sad je zaspao , ali u 8 onda bude jako umoran i opet je pomaknuo sve za ranije noćno spavanje...valjda mu se moram prilagodit, ali ovo s vožnjom me jako muči , ne želim doma ostajat i bojat se s njim bilo gdje [sm=smiley19.gif]

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:30:29)

Anne i meni je ova kocka zakon...
Suny joj i meni bi dobro dosla masaza ..
Jana drago mi je kaj dolazite..Bella zao mi je da se niste uspjeli izorganizirati..
LorVer vidimo se..i da Bravo za Petru pomagacicu...yeee

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:36:58)

bella ja mislim da je to njemu samo faza..i taj ritam ce se unormaliti..mozda mu je vruce..pa zubici i to sve u kombinaciji ga nervira...
Moj Di je tek sad izabrao neki svoj ritam i super mi je to..ali mi smo ti koji se njemu trebamo prilagoditi...jer oni nama sigurno nece..vec protestiraju..ni moj nece u kolica uvijek..ali voli voznje..nek vam svaki dan postane rurina..tipa spavanja ..setnji...i vidjet ces pomak !

LorVer -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:41:31)

[sm=bravo.gif] za Petru. Anne, jel primas praktikante? Imam dva kandidata . [sm=smiley1.gif]

Bella reci gdje ti pase, pa dođem. I normalno, vrijedi i za ostale . [sm=smiley1.gif]

Vidimo se . [sm=bravo.gif]

ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 12:57:39)

Pozdrav!
Ja isto sad L spremila na spavanje, nadam se ad ćemo stići do pol3 sve, i naspavati se i ručati, bit će na knap s vremenom! [sm=smiley24.gif]

Vaše bebe su očito sve bile velike kad su se rodile, jer moj L je utrostručio težinu već do 6.mj, al on je ranije rođen i bio je manji. [sm=smiley1.gif]

Anne, kocka je odlična, to sam ja htjela da L dobije od kumova, vidla sam ju u Babycentru, al oni su se ipak odlučili za ovo: http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/chicco-volan-koji-prica-oglas-5773378
Isto ok stvar,ima puno opcija, al drvene su mi draže [sm=smiley1.gif]

Curke vidimo se još malo [sm=smiley36.gif]

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 13:06:58)

anne kocka je super!

bella ne znam sta bi ti rekla, znam kako ti je, imam legicu koja ima isti problem, uvijek smo pricale kako cemo hodati okolo zajedno sa kolicima kad obje rodimo, a sada se ona boji izaci iz kuce sa svojom malom, isto se baca iz kolica, htjela bi hodati, a ne moze pa place i kada ju izvadi iz kolica, jedino pomaze da ju stalno dok su vani tovi keksima jer je mirna samo kada jede!
ne znam sta bi ti savjetovala....osim isto sto i cure, ticikl...vidim klince nehodace kod mene na set_nici u tome, imaju onaj plasticni pojas i super im je...
[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]drzi se!

aaaaa tako LorVer, ti dolazis gdje god! pa eto, cekamo te ines i ja sutra u osječkom zoo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ma moram malo zezati, bas sam ljubomorna sto Em i ja ne mozemo danas sa vama [sm=smiley13.gif]

tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.7.2013 17:20:36)

ništa, bella, ti dođi k nama na sveti duh na druženje pa možeš isprobati sva naša prijevozna sredstva ;)
onaj trickil kojeg se gura (smarttrike) ne planiram nabavljati, nek se gospođica što prije osamostali a ne da ja nju guram, ne pada mi na pamet!

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (18.7.2013 0:08:08)

Drage moje mamice danas mi je bilo preljepo sa vama i vasom djecicom..jako mi je drago kaj smo se konacno okupile..hvala ti LorVer..da nije bilo tebe ko zna kad bi se spojili...Jana -obavezno se vidimo u Varazdinu...L je osvojila Di..hehe
LorVer mi se dogovorimo jos za Samobor..bas sam happy
Bella i Tenkic..Suny i Ines...bas ste falile..keyt i tebe smo se sjetile..hug

anne -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (18.7.2013 7:47:48)

Da, lijepo nam je bilo. [sm=bravo.gif]
Probati ću staviti fotke danas.

ines_os -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (18.7.2013 8:06:10)

moj mali sljavljenik se probudio prije 7 h,nikad nije[sm=smiley1.gif]

valjda osjeća da mu je rođoš,mi slavimo u subotu,prase na ražnju,salatice,torta,kolači,cuga,ništa posebno, bit ćemo u dvorištu ako bude lijepo vrijeme a bit će[sm=zmeden.gif]

baš mi je drago da vam je bilo lijepo nadam se da ćemo i mi biti jednom u mogućnosti doći

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (18.7.2013 9:38:58)

ivane sretan rocaks[sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif]
ma zna on da mu je rodjedan danas garant [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bas mi je drago cure da vam je bilo lijepo, mislila sam na vas, eto ija se nadam da cemo moci doci na neko sljedece druzenje!
anne obavezno stavi fotke!

Em je opet cvilila cijelu noc, ali se samo jednom budila...stvarno vise ne znam st joj je..prehlda je prosla, malo jos curka nosic, ali ne ni dovoljno za usisavanje....mene ubijaju leđa i jos sam dobila [sm=hudicek1.gif]...a tata nam ima posla i danas ujuto! samo da mi dode kuci do pola 11, u 11 sam narucena na masazu istvarno moram otici prije nego postanem invalid!

jucer smo kupili madrac! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nadam se da cu sutra od masaze i spavanja na novom madracu biti 'ko nova [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>