ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (16.7.2013 13:48:02)
|
DD! Jedva čekam da se sutra konačno nađemo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bella, pa ne moraš ga nosati, ponesi mu neku igračku koja mu je zanimljiva, a i ne moraš, obično su im tuđe igračke zanimljivije, a i nas i igračaka će biti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sunny, ja koristim Libero, doduše ja ih puno povoljnije kupujem, preko jedne žene, 82kom-80kn (vel 5). Jesu malo deblje od Pampersica (uvijek su mi bile preskupe, a nisam baš zadovoljna s njima), al su super. Kao i Keyt, ni nama nisu još promočile po noći, jesu preko dana par puta, al nakon što bi L popio 3 bočice čaja a ja bi zaboravila na vrijeme promijenit pelenu. [sm=smiley9.gif] Keyt što se tiče komaraca, ako ste negdje vani, etrasa i sl., najbolja zaštita su ti Raidove spirale! A dijete, ili kolica u kojim dijete leži, sjedi, još dodatno pošpricaš s nekim sprejem protiv komaraca, ima ih baš za djecu. Ako ste u pokretu, ja ti preporučam Mosquitto(tako nešto) naljepnice za dječju odjeću ili kolica, ili krevetić, štiti od komaraca u krugu 1m. Imaš ih u Dm-u, meni je to najbolja opcija.
|
|
|
|