bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (14.7.2013 21:46:36)
|
andy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nije me bilo za vikend i čim sam skužila čestitke moram čestitat od srca na još jednom bebaču !!!! [sm=metulj.gif][sm=9nebesa.gif][sm=smiley20.gif] anne mi smo na zapadnom dijelu zg pa mi nije Maksimir baš blizu [sm=smiley13.gif] , ja bi također išla, moram vidjeti s mm, jer radi do poslijepodne, a L mi je malo prehlađen nosić curi ništa strašno, a i danas je jako slabo jeo, samo maline koje obožava iz bakinog vrta, ostalo je štrajkao, pa je jedino bočica upalila [sm=smiley13.gif], već je netko pisao o tome pa valjda će se vratit apetit ako je do zuba...cure iz Zg , jel se vi vozite po tramvajima s klincima? mi smo jednom išli ali skupa, ne usudim se sama, nisu svi niskopodni [sm=smiley13.gif] inače, krstitke prošle mrak, curke su bile super za razliku od L koji je morao puzat pred oltarom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , kasnije u prekrasnom restaću na nekom ranču imaju park za klince , a trava kao na golf terenu tako da je L imao prostora i super čorio u kolicima 1,5 h (taman za ručak [sm=smiley36.gif] )
|
|
|
|