ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (11.7.2013 23:11:22)
|
Večer [sm=smiley1.gif] Suny sve poruke utjehe su stigle, ja ću samo dodati [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Lorver, naravno, ja sam za da se nadjemo, što prije! [sm=smiley36.gif] Ja sam s prijevozom na Vi, ne vozim auto, pa bi eventualno do Samobora mogla na bus, ili ti dođi k nama u Zg, ako imaš kakvo vozilo? [sm=smiley1.gif] Moram vam reći da smo potpuno ukinuli bočicu, odnosno L ju je sam odbacio, neće više piti ad, nema šanse. Misla sam prvo da je to zbog zubi, al izgleda da fakat neće. Meni još bolje, ne moram ga na silu odvikavat. [sm=smiley1.gif] Joj što imam zlatno dijete, samo odbacilo cicu, varalicu i sad bočicu [sm=smiley36.gif] Još samo da sam odbaci uspavljivanje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Po noći se budi jednom, oko 4,5 ili tek pred jutro i tad dobije čaj i nastavi spavati. Ostale mliječne obroke smo zamijenili s čokolinom, ili grizom. Sad se samo nadam da mi neće smršaviti jer je on meni stavrno dosta pio ad, oko 650ml dnevno. [sm=zmeden.gif] Jedino mi jako puno tekućine pije, popije i preko litru čaja dnevno! [sm=smiley1.gif] Imam osjećaj da mi rijeđe sad jede, to je valjda normalno? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|