ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (29.6.2013 12:45:40)
|
DD! [sm=smiley1.gif] Hvala svima na čestitkama, evo traju zadnje pripreme za popodnevnu feštu, pa na brzinu da vam se javim [sm=smiley36.gif] Jana, sretno na svadbi [sm=smiley1.gif] Bella, i Andy uživajte na moru! Bo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za zubić [sm=smiley1.gif] Anne, ja sam sad dobro, u pokretu 100/h, ne moram mirovati HB, nedavno sam bila na pregledu, sve je u redu, i pregled, i papa i beba koja je prekrižila nogice i neće pokazati šta ima među nogicama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], Veli gin da je beba dobro, i da se već smjestila u maternici [sm=smiley1.gif] Idem 10.07 na Duh na anomaly scan, pa ćemo valjda i spol saznati [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Moram se pohvaliti da mi je L počeo lijepo spavati po noći, navečer pojede 150ml čokolina i 120ml AD, i spava do 5, pojede još 150ml AD, i još čorka malo do 8 [sm=smiley1.gif] Konačno se i ja malo naspavam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Suny, kupila sam onaj Tantum verde sprej, skoro mi ga nije htjela prodati u ljekarni jer to kao nije za zube nego za upale grla itd. [sm=smiley13.gif] Al mi ga je prodala na kraju, i moram ti reći da si definitivnou pravo, stvarno djeluje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ljudi, idem se spremati, sutra stavim fotkice s ročkasa [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|