keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (2.7.2013 22:57:58)
|
Da pohvalim El - danas je na sred sobe iz čučnja ustala na nogice, bez ikakvog oslonca [sm=bravo.gif] Kada je to ponovila i sva ponosna pljeskala rukicama, ja posegnula za mobitelom da javim mm, kad odjednom začujem tupi udarac, a moja El čelom o parket. Ne kužim što se dogodilo jer već danima lijepo stoji na nogama bez oslonca. Kako u tom djeliću sekunde nisam vidjela kako je pala, pretpostavljam da je ili pokušala zakoračiti ili se poskliznula jer je bila u običnim čarapama. U svakom slučaju, nakon suza u potocima, maleno moje nije posustalo i čim se smirila ustala je opet [sm=smiley36.gif] Sunny, frajerica veliš na napolitanku navalila, El je prije 2 mjeseca baki sa stola maznula kiflić s orasima [sm=smiley36.gif] Kaže baka, brzinom svjetlosti kiflić je završio u ustima, ali ga je baki ipak izvadila. Mi tkđ. imamo malu nogicu i prije mjesec dana kada je nogica bila 17 (imala je 10 mjeseci) kupila sam joj Pedipedove ljetne originals cipelice broj 18 koje su mi se u dućanu učinile prilično komotnima. Probali smo i 19 i bile su preogromne. Međutim, kad smo došli kući i kad sam je postavila na noge br. 18 više nije bio tako komotan, i dalje malo velik ali intuicija mi je govorila da cijelo ljeto sigurno neće izdržati. Zamijenili smo sutradan za br. 19 koji kada sam je postavila na noge - što prethodno nisam bila učinila, a savjetujem svima da učine - nije bio toliko preglomazan. I nisam požalila jer je njoj nogica definitivno u ovaj mjesec dana narasla, a Frodove proljetne cipelice br. 18 u kojima je provela čitavo proljeće za šminku u kolicima sada jedva da joj mogu navući na nogice. Zato Sunny, ja bih joj kupila neke ljetne sandalice br. 18 i to nešto na sniženju jer mislim da ona neće još jako ozbiljno hodati, a na jesen nešto kvalitetno br. 19. Inače, Pediped je fenomenalan, mekani kožni đon i stvarno je nogica unutra postavljena kao da je bosa, namijenjena prvim pokušajima hodanja, preporučujem svakako, mislim da se mogu naručiti preko weba. Platila ih 280 k.
|
|
|
|