tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.7.2013 22:14:51)
|
Lo sretnih 11 mjeseci sa zakašnjenjem [sm=darilo.gif] Em, bravo! Sam ti rekla kad krene nećeš ju više moći zaustaviti! Andy...zafrkavaš nas...3u1 može biti samo kad se u potpomognutoj vrate 2 embrija...u prirodnom ciklusu 3u1 se ne dokazuje plusićem na testu nego se vađenjem bete eventualno može pretpostaviti (kad je beta izuzetno visoka, imam iskustva i s tim, ali nije dobro završilo), a 3u1 se dokazuje tj saznaje i potvrđuje tek na UZV.... U svakom slučaju, ovo sve što radiš je super, ne mogu vjerovati da si uz troje limača toliko aktivna i da sve stižeš...još od prije nam nisi odgovorila da li ti dobiješ i nešto novca za taj posao (bilo bi lijepo da dobiješ) Eto, vratili se u subotu s mora i ja danas odradila prvi radni dan. I preživjela. Nije mi bilo direktorice, ali mi je na stolu ostavila 4 teletubisa, one ruksakiće za bebice....jedino što Bo gleda samo Bumbu...dan je prošao u čitanju mailova s tim da sam se naživcirala jer mi je ujutro trebalo sat vremena da se uspijem ulogirati u kompjuter i onda još sat vremena da se priviknem opet na stolno računalo, miša i novi office. E, da, na posao sam išla biciklom pa sam se usput i rekreirala, naime na moru sam se udebljala 2 kile (što je puno budući da sam kad sam bila trudna dobila samo nekih 5 kila) Bo je bila s tatom, mislim da je bilo OK, ujutro sam ju podojila i ona je spavala dok sam otišla, veli mm da je fino papala i da je odspavala 2xpo 1,5 sat, štoviše sama je zaspala u kinderbetu, što kad sam ju ja pazila nikad nije bio slučaj. Kad sam se popodne vratila prvo me malo ignorirala, a onda se zalijepila za mene ko čičak...izmorila sam ju u parkiću i sad pajki Bo hoda ko mali pijanac, još ju moram držati za rukicu ali piči 100 na sat, čak ju i hranimo u hodu jer inače nema vremena za papanje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|