sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (24.6.2013 23:58:30)
|
Pozdrav!¨ Eto vikend u Fužinama je super prošao. Jako je dobro ispalo da smo promjenili datume pa nam je vriijeme bilo super. Mene je super došlo da par dana ne mislim na kuhanje i spremanje. N je bio uglavnom super. Prvi dan je teže zaspao pa smo ga drugu večer pustili da puže po terasi i jaaako se izmorio pa je i lakše zaspao. [sm=smiley36.gif] Prvi put sam mu pripremala kašice sa instant pahuljicama. Čini mi se da mu i nisu baš nešto. Naučio se na kuhanu, domaću hranu. [sm=smiley1.gif] Umješala sam te pahuljice sa gotovim povrtnim i voćnim kašicama i nije ih rado jeo kao što inače jede. Puštali smo ga da puže i po travi i po kamenčićima i smiješan je kako mu ništa ne smeta, a nove cipelice više nisu nove. [sm=smiley36.gif] Kupila sam u DMu onu zujalicu koja tjera komarce i čini mi se da funkcionira. Dok je puzao zakačili bismo ju na leđa, na hlačice, a naravno inače bi je stavili u kolica. Inače, nisam vam rekla zašto mi nije svejedno ići u Italiju. Stvar je u tome da su roditelje mm jednom prilikom prije par godina opljačkali kad su išli na aerodrom. Stali su na kavu na jednom odmorištu i kada su krenuli dalje, shvatili su da im je probušena guma. Stali su uz rub autoceste, izašli i u vrlo kratkom roku stali su neki ljudi, pa i služba za pomoć na cesti. Bilo im je to čudno pa su zaključali auto, ali očito nisu bili dovoljno brzi jer nakon što su promjenili gumu (uz pomoć tih "dobrih" ljudi), i htjeli krenuti shvatili su da im fali torbica i još neke sitnice iz auta... Uglavnom, ostali su bez dokumenata, ključeva od stana, novca... Tako ako idete na put po Italiji, pazite, jer nevjerojatno su sposobni, brzi i dobro organizirani.
|
|
|
|