Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (24.6.2013 10:52:31)
|
DD...[sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Ivana i Di i njihove mjesecdane... [sm=bravo.gif] za Em i njezin napredak... Evo konačno malo popustile vrućine, ali sad lijeva cijelo vrijeme pa opet ne možemo van...[sm=zmeden.gif] Inače smo super, L je začudo lijepo spavala po ovim vrućinama, nije se budila češće nego inače, od osipa smo imali samo par točkica po vratu i to se povuklo idući dan, a ni kroz dan nije bila pretjerano cendrava...nekako se dobro nosila s tim...[sm=bravo.gif] Novosti su nam da nam je izbio i drugi donji zubić, i sad se ponosno smijemo s dva komada, ne bojimo se više trave ni ničega, puže po travi i tlakavcima, i to sa golim koljenima (navečer bi joj redovno bila crvena, ali nju to ne smeta [sm=smiley13.gif]), igra se kamenčićima, cvjetićima...i obožavamo ribizle, onako bez ičega, cijele joj dajem i to fino mljacka...[sm=bravo.gif] Dobra vijest je i da već više od 2 tjedna nije imala dudu, i ne mislim joj više nuditi...ona ju je većinom imala za spavanje i to ne svaki put, a sad ju je u zadnje vrijeme počela odbijati, i čim bi joj stavila bi pljunula van i počela plakati...možda joj je smetala zbog zubića ili nešto ali uglavnom neće više...loša vijest je da sada jako teško zaspi, odnosno neće zaspati bez cice, ali samo navečer, kroz dan spava u autu ili kolicima bez problema bez nje...navečer visi i po pola sata na meni dok ne zaspi i onda je prebacim u krevetić... Ove subote idemo na svadbu i čuvat će je baka i deda i neznam kako će to izgledati...mada dosad uvijek kad nema mene u blizini ona bude dobro dijete i lijepo spava...nadam se da i sad neće biti problema...srećom restoran u kojem je svadba je u blizini pa ćemo skoknut doma ako bude problema...[sm=zmeden.gif] U ponedjeljak i mi putujemo na more, tako da će nam biti naporan vikend...i svadba i spremanje, ali sve ćemo nekako...[sm=smiley36.gif] Cure koje ste na moru,nadam se da uživate s bebečima i jedva čekamo slikice...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|