Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (18.6.2013 14:57:52)
|
Pozdrav...[sm=smiley1.gif] Baš je vruće...ja nije da mrzim ljeto i vrućine, ali živim za navečer kad se temperatura spusti, pa onda mm i ja sjedimo na terasi do cca ponoći i hladimo se od vrelog dana...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] L dosta dobro podnosi sve to...dobro spava, igra se cijeli dan, srećom i sestrične su nam tu pa ju malo zabavljaju...isto je cijeli dan u bodiću samo, i spava u njemu...već su joj koljena sva plava od puzanja sa golim nogicama...haharica moja mala...[sm=jezicek.gif] I kupa se u bazenu na terasi, ali to ne traje baš dugo, jer je njoj zanimljivije pentrat se u bazen i van iz njega, nego biti u njemu...[sm=smiley36.gif] U šetnje idemo navečer, a i na spavanje ide tek oko 22 pa imamo vremena... Klimu još nismo ugradili, iako je sve spremno, treba je samo kupiti...a mm nije baš za to, kaže zbog L...[sm=zmeden.gif] Prednost je što su mm završila predavanja pa je i on cijele dane doma, pa je lakše u dvoje...[sm=bravo.gif] Cure koje ste na moru uživajte, i mi se veselimo našem, iako mi trenutno Bellina Lika zvuči odlično...ma sve je dobro, dok se imaš gdje hladit...[sm=smiley1.gif] Puse šaljemo svim [sm=duda.gif]...
|
|
|
|