bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.6.2013 14:02:32)
|
sunny i mi pijemo vodu iz pipe nekih tjedan dana, niš mu nije tako da [sm=smiley20.gif], a mislim da smiješ davati sir jer u isto vrijeme koliko vidim po ''''svojoj'''' tablici idu jogurt i mliječni proizvodi... tenkić, može biti da su zubi, moj L nije kurio ali je počeo sliniti kad su izbijali, ne ono tipično slinjenje već mu je išlo kao hračka prava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] niz bradu, onda su počeli i izlaziti, pa ako ima još koje ''''simptome vrlo je vjerovatno, no ipak bi pedici ja išla... ines vidim da se kužiš u klime [sm=smiley1.gif], mi smo počeli koristiti jer nam je sauna u stanu, prošle god je ugrađena (nismo mi još tada uselili), zanima me treba li je servisirat prije upotrebe? i da li mora voda curiti iz onog kabla s vanjske strane? tako sam čula da mora, a nama ne curi, sestra mi veli da joj treba vremena da ''''proradi'''' [sm=zmeden.gif] e da i opet nam otpalo more ovaj tjedan [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] , odustajem od planova, baš sam si tužna, doduše ostaje dogovor za otok nakon operacije od cure čija je kuća, ali kasnije sredina 7mj ili nakon L roćkasa bi išli, baš nemamo sreće, nekaj je iskrsnulo, izgleda da ćemo iskoristiti tatekov godišnji u Lici, nije ni to loša opcija, ali ja bi mooooore [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|