keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (15.6.2013 13:19:48)
|
Pozdrav svima, evo da se i mi malo javimo nakon dužeg vremena. Prvo nam nije komp radio, pa malo nismo stigli, pa malo ispali iz đira i na kraju bili na moru, jučer se vratili. Nisam stigla sve pročitati, ali uglavnom čestitke na mjesecdanima, Mar i cijeloj obitelji sretni rođendani, čestitke na zubićima, novim puzačima, još malo pa hodačima... Na moru nam je bilo super, El je samo malo smočila nogice jer je more hladno, a mama se tek zadnji dan ohrabrila i zaplivala. Brrr je bio ulazak, ali kad se privikneš - milina. Drugi put kad ćemo ići ponijet ću duplo manje robice jer na kraju je bila u nekoliko najsvjetlijih kombinacija koje bih za čas oprala na ruke i u trenu bi se osušilo. Bili smo ko ciganska čerga s hrpom bespotrebnih stvari [sm=smiley36.gif] Jeli smo većinom po restoranima, tako da je mala papala dosta ribice na žaru, čak i pileći file sa žara, a svi su joj ljubazno kuhali povrće bez soli, a mi bismo sebi naknadno začinili. I da, obožava rajčice, to je novo probala [sm=smiley1.gif] Sarah, kad se sjetim te muke s oblačenjem novorođenčeta po vrućinama, uf... Za izlazak iz rodilišta ja joj pripremila kompletić, a sestra joj obukla samo bodi kratkih rukava, bez kapice, bez čarapica, i kaže to joj je sasvim dovoljno po velikim vrućinama. [sm=zmeden.gif] Doma sam je držala u kratkim rukavima i hlačicama i čarapicama dok nije stigla patronažna i prvo što je napravila, obukla joj duge rukave. Onda dođe moja prija, iskusna majka 2 djece i veli jesi li ti normalna, dijete će ti dobiti toplotni udar. Na koncu sam sva izluđena od različitih mišljenja kombinirala duge i kratke rukaviće i provjeravala joj vrat iznad leđa. Ako je bio vreo, onda sam je skidala. Kažu da je to najbolji pokazatelj je li bebi vruće. Eto toliko od nas za sada, uživajte svi i na kopnu i na moru PS. El je primljena u jaslice
|
|
|
|