bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (13.6.2013 13:40:20)
|
evo nas iz šetnje...čim sam izašla iz ulaza vidim frajera kako leži ispod drveta, i mislim si odmara (livada je , hlad) čekala sam sestričnu, i tako dolazi drugi frajer do njega (neugledan) i počne mu po džepovima kopat, i sad ja ne znam kaj bi, pitam ga kaj radi, on meni veli da je frajer nadrogiran i nekaj počne mrmljat, ja velim zvat ću hitnu ako je bez svijesti, ovaj meni ne nikako, nema zadravstveno ubit ćete ako zoveš, još je jedna žena s kolicima stala i pričam sad s njom kaj napravit, i ona bi hitnu zvala, ovaj nama drugi objašnjava kako je ovaj iz komune izašao i da nije to ništa da je imao napad bla bla...e užas ja tipkam broj hitne, a ovaj dolazi svjesti i počeo mrmljat nekaj i tak ih ostavili tamo...možda sam trebala zvati nekoga [sm=zmeden.gif]...kad sam se vračala doma ih vidim na klupici sjede....mislim si kako je to park ispod našeg ulaza gdje će se moj L igrati, prestrašno, ne znam od kad sam mama brinu me takve stvari, prije nisam obraćala pažnju, a sad sva sam u tome...naravno da je park bio pun klinaca....koma sunny Em je prava ženska, ne bira kad je riječ o hrani, kao da je moja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] blago tebi...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|