bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (3.6.2013 14:54:37)
|
dan [sm=smiley1.gif] evo prehlada kao da prolazi, ona završna faza iskašljavanja, ne da blizu nosa niti da ga obrišem kad mu curi, jadan već je istraumatiziran stalno mu ili prskamo nekaj u nos ili usisavamo, čak se bočice uplašio kad je išao jesti , bogec mislio je da će u nos dobiti [sm=smiley13.gif] , sunny kupila sam danas Dr. Theiss mast, namazala sam ga, fino miriši baš oštopljavajuće [sm=smiley36.gif] , jel trebam pričekati da se upije? Koliko često da ga mažem? Kupila sam i digitalni toplomjer jer se bojim s ovim živinim , L se koprca bojim se da ga ne ozljedim, ovaj digitalni isto ide u guzu i za 10 sec pokaže temp... Cure ja nažalost ne mogu se naći, mm ima roćkas, i moj tata ovaj vikend , ali Andy javim ti se za po kvartu svakako, čim se oporavimo i udostojim se prijeći cestu [sm=smiley36.gif] Ivana ja isto dalje miksam, iako on žvače i kekse i kruh, tipa rižu ne miksam već meso ili povrće pa ubacim u rižu ili proso, na kraju je polu miksano [sm=smiley1.gif] Anne ni ja slike ne vidim [sm=smiley13.gif] Imamo nove Cicibanke [sm=bravo.gif] Poluzatvorene, na prstima i peti, sive...teta u dućanu nam je rekla da će trajati nekih 2 mj, nosimo br 20 , deda nas je počastio 1. cipelicama, lijepo stoji u njima [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za napredak kod Di , popularan naš Di [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tenkić slike su mrak, uživajte , mi idemo krajem 6. mj, jedva čekam...
|
|
|
|