Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (6.6.2013 14:02:40)
|
andy ne brini, Di se poceo kretati, a i tu su zubici tak da gubitak na tezini normalan, a i sta je 150g, to ti je jedna dobra kakica i Em je stagnirala na tezini kada su joj donja dva zubica izlazila...a evo i sada, kako ova tri zajedno izlaze tesko jede, danas sam pokusala opet sa prosom u zrnu i plakala je jako, jedva pojela pola uobicajene "doze", vrjeđa joj zubno meso tak da smo na pahuljicima dok ne izrastu sva tri, sta cemo... ja sam prijetila da kada ju zubi jako bole da voli hladno, pripremim joj međuobrok od hladnog jogurta i miksanog voca iz frizdera i pojede to sa velikim gusta, a kada joj stavim zlicu u usta jos onako, kao mucka u ustima... tenkic zujalica ne zuji tako da ju mi mozemo cuti, vec samo komarci tako su mi objasnili, to zeleno svijetlo je znak da radi... sto se tice poklona za prvi rodjendan ja sam se vec odlucila, u Mama&Beba sam nasila na prekrasnog plišanog "konjica" na ljuljanje - zapravo nije konjic, ima u obliku magarca, bambija i psa, meni je bambi najbolji, samo cu morat provjeriti dimenzije da joj sa godinu dana ne bude mali... prekrasan je i mislim da ce se oduseviti, evo pa skicni http://bebasastilom.com/shop/igra%C4%8Dke/njihalice na sam dan rodjendana cu joj napraviti tortu sama i pozvati samo djede i bake jer "pada" na četvrtak, a onda u nedjelju veeeelika žurka za male prijatelje
|
|
|
|