ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.6.2013 15:34:33)
|
Pozdrav! Evo mi smo danas bolje, tek jedna stolica, i to onako čvršća i gušća [sm=smiley1.gif] Ali zato cijelu noć nismo spavali, nisam mu smjela dati ad, a dijete je bilo gladno, pa nošenje cijele noći [sm=smiley19.gif] I ujutro se sjetim nazvat ljekarnu, i postoji Humana+ 9, dijetetski proizvod za dojenačad, djecu i odrasle, zamjenjuje mliječne obroke, a može se složiti u bočicu ili kao kašica za one koje su na cici ili već jedu samo na žlicu. Pa ako vam se dogodi naša situacija, eto da znate, prvo što morate napraviti trk u ljekarnu po Humanu i Linex baby prašak [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: LorVer Joooj kak vas bebaci lijepo spavaju. Ja zivim za taj dan kad ce meni Mar odsoavati noc u komadu. [sm=smiley13.gif] Lorver, slažem se s tobom. Moj L još ni jednu noć nije cijelu odspavao. Samo se nadam da će taj dan doći prije druge [sm=duda.gif] Čekam da prođe Mar ročkas, da vidim kak je bilo, jer smo mi sljedeći [sm=smiley36.gif] Jana, i ja sam razmišljala da ga stavim u njegovu sobu, svakako ću morati kad dođe druga beba, al bojim se da ga neću čuti kad će plakati pa kad se rasplače da će se razbuditi, jer on se i dalje budi 2-3 puta, što za hranjenje, što za čaj, što samo onako. Ima neku fazu već mjesec dana probudi se oko pol6, 6 i bude budan 1h, divlja po krevetu, i onda opet spava do 9,pol10. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|