tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (1.6.2013 22:19:57)
|
Andy, ja bi rado pružila podršku dojenju, ali eto, dislocirana sam. Bo je ovisnik o cici, siroće pojme nema što joj se sprema kad za mjesec dana krenem raditi...no neću prekinuti dojenje, samo će se dojenje po danu smanjiti. A ako će biti frka, koristiti ću pauzu za dojenje...Nemam problema s dojenjem u javnosti, otkad je Bo ojačala dojim ju kad god i gdje god treba, čak i ne koristim one neke marame za pokrivanje nego već 10 mjeseci furam dvije H&M majice za dojenje (već sam si dosadna stalno u istim majicama) i kad je frka samo "prištekam" Bo, ništ se ne vidi od njene glave,a i ako se vidi, baš me briga! Po meni je jedini problem manjak klupica u centru grada, pa i kad želiš nemaš gdje dati bebi papati. A po zimi je to malo nezgodno raditi vani, jednom smo po kiši zašle u namu gdje naravno nemaju prostor za dojenje ali su mi ljubazne prodavačice ponudile da sjednem u kabinu za presvlačenje i podojim bebu. Meni ovo vrijeme baš odgovara, otkad smo na moru, jučer je bio prv i dan da uopće nije bilo sunca, inače svaki dan bude barem sat-dva sunca, a svakodnevno obavimo barem dvije šetnje. Veći mi je gušt tu šetati uz more nego po smrdljivom Črnomercu :) Bo još uvijek ne kuži koncept slaganja kocke na kocku, ali je savladala umetanje onih prstenovan na štap, imamo takvu drvenu macu i to joj je glavna zanimacija da slaže dok papa-jedino tako joj uspijevam ugurati hranu u usta?!?! I otkrila sam Bebivita kašice koje za razliku od Hipp kašica želi jesti...a ja sretna čim ona hoće nešto papati(osim cicanja)! Još uvijek smo krezubi :(
|
|
|
|