ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (25.5.2013 22:51:50)
|
Večer! Jana, i ja se pridružujem bolesnima, mom L već tjedan dana nos curi, i kašlje, naravno od tolike sluzi. Al to mora da je zbog vremena, jer oko mene su svi bolesni, ili su bili, al L još uvijek, on je prvi obolio, i evo još ga drži..[sm=smiley13.gif] Sretna, ko da čitam o svom L! Isto obožava balkonska vrata [sm=smiley36.gif] Al to NE, svaki put ga čuje, jer se scima, i ako ja dođem do njega i po prstićima ga pucnem, on se okrene i ode, al vrlo brzo se vrati i pokuša ponovo i ponovo. A nekad i mene udari i naljuti se kad mu ne dam. Mislim da ili je lukav ili ne razumije. Al mislim da je samo lukav [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] za sve pričalice! Mi smo počeli pričati, ponavljamo riječi i to jako uspješno! [sm=smiley1.gif] Svaki dan neka nova riječ [sm=smiley36.gif] Mi se odvikavamo od dude, bacila sam ju, jer je novu dudu odmah sljedeći dan pregrizao! Tako da je krajnje vrijeme bilo za riješavat je se. Al zato nam sad spavanje ide malo teže. Noću se češće budi, i sinoć nakon što se budio svakih pol sata-sat, kad bih ga primila odmah bi se smirio i nastavio spavati, prebacila ga u pol 5 kod sebe u krevet i mali odgulio do 9 ujutro! 2 puta j zacvilio, al ćim bih ga podragila, mir! Jel to možda neka faza u toj dobi? Možda bojazan od razdvojenosti, ili strah po noći? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|