ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (21.5.2013 17:33:10)
|
DD! [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] za Di i 9mj! [sm=smiley36.gif] Kakve si cipelice na kraju uzela? Daj malo napiši kak to ide, dođeš tamo, izmjere nogicu i naprave cipelicu? A jel se ne bojiš da će ti ju vrlo brzo prerasti s obzirom da su skupe njihove cipelice? Ja čekam da moj L baš prohoda pa sam onda mislila mu takve uzeti, al isto ne znam koji broj. On je sad 21, a nogica mu raste brzinom munje, i ne bi htjela dati tolike pare za nešto što će nositi možda mjesec dana. Ne znam kako je kod vas, ali kod mene svi bolesni, L, mm, mama, sestre..užas. Raspad sistema. L je malo bolje, još nas muči taj nos, ali mislim da su još vći problemi ti zubi! Od 7.mj nije ni jedan izašao, a stalno boli, stalno trlja, grize...[sm=smiley13.gif] Možda malo duže treba 3-ojkama da izađu [sm=zmeden.gif] Bella, i kod mene je slična situacija, samo što moj urla kad mu nešto ne damo, a on baš zapeo za to. Hoće i udariti.. Baš je zločest postao. [sm=smiley15.gif] A moš ga po rukici udarat do imendana, ništa to njemu ne znači, ako se i okrene i ode, eto njega čim ti ne gledaš na minut. I kod hranjenja zna poluditi. To je nadam se, samo faza. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|