Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (22.1.2013 12:07:13)
|
jutro cure, mi malo produzile danas sa spavanjem. Nisam se javila par dana posto mi je sin zauzeo kompjuter skroz na skroz [sm=smiley36.gif], ali sam vas preko moba pratila [sm=smiley1.gif] Vidim da ste sve u nekim bolovima, grcevima, ja to nemam nista, mi u 22 tjednu, beba rita sto na sat non stop , sad su i udarci sve jaci i jaci, jedino kada duze hodam onda osjetim pritisak... Vidim da neke vec i piju caj, evo ja sam ga isto kupila u mulleru jucer tako da cure imate u mulleru njihova marka caja za dojilje u kutijici sa vrecicama pakiranje od 20 komada za 18 kuna, a okus je isti tako da koja ima muller u blizini jeftinije moze proći od hippovog caja. Cure ja sam jucer bila u zagrebu- gotovi mi nalazi krvi (ono sto sam vam pricala da sam poslje poroda skoro umrla) i tamo su ustanovili da imam von Willebranfovu bolest - vrijeme krvarenja mi je duplo duze od normalnog i fali mi ili opce nemam Willebrandov faktor kojeg svaki covjek mora imat u tjelu. Nažalost posto sam trudna sad mi ne mogu napravit sve detaljne pretrage koje bi trebala prije poroda napravit - trebala sam prije nego sam ostala trudna doci [sm=smiley24.gif] a posto je sad tako kako je moram doci 2 do 3 mj nakon poroda. Napisala mi je ljek koji mi moraju u bolnici obavezno dati da nebi iskrvarila nakon poroda (nadam se da ce to doktori u koprivnici uzet u obzir) i posto sam joj rekla da drugi tjedan planiram izvadit zub rekla je da tobro da sam ju obavjestila jer ako bi izvadila zub bez ljeka nije sigurna kako bi to zavrsilo [sm=smiley13.gif] , prepisala mi je isti ljek koji moram dobit kod poroda samo manju dozu- znaci za vadenje zuba moram dobit 3 injekcije za koje je rekla da ne zna di cu ja to nabavit jer ih se tesko dobije pa je bila toliko ljubazna da mi je sama dala 3 kutije u kojoj su te tri injekcije ali je opet rekla da ne zna ko ce mi to znat dat u Koprivnici i da bi bilo najbolje i najsigurnije da za vađenje zuba dođem sa uputnicom u Dubravu k zubarskom kirurgu - eto curke tolko muke oko obicnog pisljivog zuba [sm=smiley13.gif] Sve me strah sta ce biti kod poroda, dal imaju taj ljek u nasoj bolnici i dal imaju dovoljno jer ga moram dobivat 4 dana po 4 injekcije [sm=smiley13.gif] Sad malo ljepse stvari : bila sam jucer odma u city centru one i arena centru i kupila za svoju bebicu milion stvari : bila u onom nekom ducanu bija baja buf i pitala za jastuk za nosenje bebe i tamo mi pokazala najjeftiniji neki obicni za 620 kun- skora sam na rit opala , reko hvala ljepa , dovidenja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , pa sam kupila jastuk u magic baby za 140 kn, posteljinu (navlaka za jastuk, za poplun i plahtica) za 149 kn, jastucic tanki za kinderbet za 25 kn, onda smo otisli u Leptiric gdje sam kupila 4 švedske pelene na čičak komad 28 kn, pa u HM - e u HM-u nisam mogla stati, tamo imaju neku exstra akciju proljetne i ljetne robe pa cure pozurite , sve haljinice za nase male bebice su po 35 kn i preslatke su, ja sam uzela 3 komada, pa kratke hlacice sa kosuljicama komplet 50 kn, kratke hlacice 20 kn, majice 20 do 30 kn, vestice po 35 kn, bolerici po 35 kn, kombinezoni sa kratkim rukavima i dugim nogavicama po 35 i 50 kn, tajice 2 komada po 59 kn...svasta ima, zimska roba im jos bas niije na snizenju al ova ljetna ful snizena. ja sam sad kupila skoro sve sto trebam, jedino cu cekat jos proljece i onda kupit odjelce za izlazak iz bilnice i ja gotova sa kupnjom. Ja sam nakupovala dosta haljinica velicine 62 jer mislim da bi mojoj lutkici bilo najudobnije samo u pelenici , gore haljinica i to je to za ljetne dane one na + 40 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bas mi prijateljica rekla da ona svoju bebu misli u ljeti oblacit u duge hlace da joj ne bude hladno, ja se nikako ne slazem s tim, svog sina sam koji je bio ljetna beba oblacila u dugo i dobio mi sav osipa od vrucine i nakraju sam dobila po nosu od doktorice da kako je meni vruce i bebi je, rekla je pelena, bodi i dosta tako da ce moja bebica odma u haljinice. Eto curke navalite u HM najjeftiniji je a roba mi se cini super kvalitete i 100% pamuk. Ja sam se raspisala, no nisam vam se dugo javila pa reko da nadoknadim. Ako koju zanima kako izgleda koj komad odjece sto sam kupila u HM mogu poslikat[sm=smiley20.gif]
|
|
|
|