aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (24.1.2013 15:23:07)
|
papalina, pa i meni je bila do pola ledja :) sad vise nije, ali mi nije zao, brzo mi raste, do jeseni ce opet biti ovolika, ma tko ce brinuti sad o kosi, susiti je toliku... Sto se vjencanja tice, baletanke obvezno- ja sam bila u ravnim sandalama, nemoj se uopce muciti stiklama..A sto se haljine tice, mislim da bi ti pristajalo da je gornji dio gdje su grudi nabran i onda nastavak da ide do iznad koljena na ono malo puf, kad ide duzinom, a onda taj materijal bude podvijen ispod, ne znam kako da objasnim ma nose se takve i suknjice i vestice, da li znas na sto mislim, takvih ima, bez rukava, s kratkim,pa mozes nesto preko, kao bolero ili sl. ili s dugim...Ja imam satensku sivu, nosila sam je na jedno vjencanje, ma super su...Ne mogu naci tocno takvu kakvu sam mislila, ali evo na ovoj stranici ima lijepih haljina http://www.mama-nova.hr/index.php/hr/trudnicke-haljine meni su lijepe zdenka 4,5 martina 1,5 i ona crna bez rukava jednostavna siroka na dnu stranice...samo u drugoj boji naravno...
|
|
|
|