aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (25.1.2013 10:22:35)
|
mmaestral, pojma nemam gdje imaju te haljine, nisam iz zg, samo sam googlala haljine za trudnice pa sam nasla tu stranicu... Papalina, potpuno razumijem da se osjecas neugodno u tome, i ja sam najcesce u hlacama i sve super, ali opet, to je poseban dan, naci ces nesto u cemu si sebi lijepa, lijepo ces se osjecati i nece ti biti neugodno. Odbaci gola ledja, izreze i sve sto ti smeta, idi na jednostavno i klasicno..I da, ako si niza, onda malu punu petu.ja sam visoka pa bi sve u balerinke, hehe...a gore, hm...ne znam, kaputic, mantilic, to ces svakako skinuti dok je slikanje.Ako je haljina dugih ili kratkih sa nekim bolerom, nece ti biti hladno. i nemoj se brinuti, sve ce biti super. jedna moja frendica koja je isto tip za trenerke i hlace je mene na svojoj svadbi sokirala u ruzicasto ljubicastoj haljini ciji je gornji dio bio satenski a donji od tila, izgledala je kao vila...ali to je ekstrem :)drzi se klasike i ne brini, bit ces divna i sve ce biti prelijepo :) piturice, obvezno nam pisi to za dojenje kad prodje tecaj..
|
|
|
|