RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (9.4.2013 10:01:58)

cure!!!

sad sam se probudila...!! i... neznam ništa nisam sigurna....ali mislim da me krenulo¨!!! uz sav uložak uspsjele su mi se smoćit hlače...nisu jako ali jesu...kad sam s rukom prošla dolje, na prstima mi bilo vode, bez mirisa... kao da sam ih stavila pod špinu...sad ću zvat mamu svu sreću pa je baš danas doma...!

jel je to to...ajmeeeeeeeeee ja sam luda... idem u bolnicu javim piturici ako bude šta...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (15.4.2013 14:06:37)

Žene moje drage [sm=smiley36.gif]
Eto mene napokon na RR! Hvala vam najljepša na lijepim željama, ukratko, Gabriel mi je dobro, bili smo nakon poroda još 5 dana u bolnici zbog urinarne infekcije, ali evo, sada je dobro, fino papa, spava i stvarno ne znam jel mogu poželjeti boljeg sina [sm=smiley1.gif]
Porod mi je prošao dobro, jest da je drip napravio svoje i htjela sam se dić i otić s onog porođajnog stola i pojest jastuk, ali sada dok imam svog Gabriela, još sto puta bih ga mogla roditi, stvarno sam presretna! [sm=smiley36.gif] Tokom cijelog poroda sam slušala priče o Sulejmanu i o tome kako se Hurem udebljala, babica i sestre su se bogami uživile u priču o tome [sm=jezicek.gif] a ja jadna umirala od bolova [sm=jezicek.gif] 4 dana prije sam dospjela u bolnicu (čitala sam sve stare postove, vidim da vas je Papalina o sveeemu obavijestila [sm=smiley36.gif] hihihi!) tako da sam se naslušala poroda i poroda ii poroda [sm=smiley13.gif] žene su vrištale, derale se, i trpile bolove po 6-7 sati, mislila sam da neću uspjeti izdržati, ali eto, 2 sata i 45 minuta su bila dovoljna i to zahvaljujući mom ginekologu, svaka mu čast!
Eto, ukratko sam vam natipkala [sm=smiley36.gif] divno je biti majka!!!!!!
Sad samo Papalinu čekamo, vidim da je ona praktički već na porodu [sm=smiley36.gif] ja sam u podne bila otvorena prst i pol, a već u 18.00 smo krenuli s porodom [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] tralalaa, jedva čekaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.4.2013 20:19:15)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Drage moje, ponosim se jer sam prenositelj sretnih vijesti:
[sm=bravo.gif] Noćas, u 01:12 rodila je Papalina, curicu Chiaru [sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif] Jutros, nažalost ne znam u koliko sati, rodila je i Mmaestral [sm=bravo.gif]

Tako da sada imamo još plus dvije curice višeee [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Čestitke curama [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Nešto nam je pusto na RRu, izgleda da su nam naše bebice okupirale dane [sm=smiley36.gif] [sm=love.gif]
Puno pusa od mene i mog Gabriela [sm=rozica.gif]

pepeljuga -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.4.2013 23:59:05)

Endlles draga imamo novu temu, proljetne bebice drugi dio pa zato ovdi nitko ne pise[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 99 100 [101]