endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (15.4.2013 14:06:37)
|
Žene moje drage [sm=smiley36.gif] Eto mene napokon na RR! Hvala vam najljepša na lijepim željama, ukratko, Gabriel mi je dobro, bili smo nakon poroda još 5 dana u bolnici zbog urinarne infekcije, ali evo, sada je dobro, fino papa, spava i stvarno ne znam jel mogu poželjeti boljeg sina [sm=smiley1.gif] Porod mi je prošao dobro, jest da je drip napravio svoje i htjela sam se dić i otić s onog porođajnog stola i pojest jastuk, ali sada dok imam svog Gabriela, još sto puta bih ga mogla roditi, stvarno sam presretna! [sm=smiley36.gif] Tokom cijelog poroda sam slušala priče o Sulejmanu i o tome kako se Hurem udebljala, babica i sestre su se bogami uživile u priču o tome [sm=jezicek.gif] a ja jadna umirala od bolova [sm=jezicek.gif] 4 dana prije sam dospjela u bolnicu (čitala sam sve stare postove, vidim da vas je Papalina o sveeemu obavijestila [sm=smiley36.gif] hihihi!) tako da sam se naslušala poroda i poroda ii poroda [sm=smiley13.gif] žene su vrištale, derale se, i trpile bolove po 6-7 sati, mislila sam da neću uspjeti izdržati, ali eto, 2 sata i 45 minuta su bila dovoljna i to zahvaljujući mom ginekologu, svaka mu čast! Eto, ukratko sam vam natipkala [sm=smiley36.gif] divno je biti majka!!!!!! Sad samo Papalinu čekamo, vidim da je ona praktički već na porodu [sm=smiley36.gif] ja sam u podne bila otvorena prst i pol, a već u 18.00 smo krenuli s porodom [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] tralalaa, jedva čekaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|