endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 21:07:03)
|
Bebić, ma neće vikati [sm=smiley1.gif] to se ne moraš bojati, ali će te vjerojatno slati na vađenje krvi, kao i mene [sm=smiley11.gif] nije to toliko strašno koliko je strašna ona slatka voda, puj puj [sm=jezicek.gif] u principu, ja sam ti bila sada u utorak na pregledu (vaginalnom, klasika...), pa je naš dragi ginić na to rekao da je sve uredu, sestra dok me vagala smješkala se na mojih +4 kg, a ja kakva jesam rekla sam joj da mi je fino papati, sada pogotovo, a i blagdani su za nama [sm=jezicek.gif] ginić je rekao nek se pripazim i dao mi uputnicu za vađenje krvi, to sam obavila odmah drugi dan ujutro. Podigla mi je šogi nalaz iza 13.oo sati iii sve je u principu okej... Jedino mi je rekla ona med.sestra što vadi krv da naš ginić općenito tako voli slati trudnice čim dobiju više od 2 kg i da se ne brinem ništa jer je vjerojatno sve okej (kao što je i bilo...). Ali ni jedna kontrola nije viška, pa tako ni ova. Eto, ne zamaraj se ako te bude slao, meni osobno nije previše prigovarao, jer se na meni, osim trbuha koji kaže mm iz dana u dan raste, ni ne vide neke promjene [sm=duda.gif] (kuda li je samo otišlo tih 10 kg [sm=zmeden.gif]?, tako da vjerojatno neće ni tebi, jer još k tome imaš i visinu i vjerujem da neće bi frke, možd ti ni ne kaže ništa [sm=smiley1.gif] i da, ukoliko bi te slao na vađenje krvi, i ako ideš ovdje kod nas u bolnici imaš naravno prednost kao trudnica pa ne moraš čekati [sm=bravo.gif] zapravo, jedino čekanje stvori onaj razmak po dva puta od sat vremena što moraš dolaziti na vađenje... Eto, ne znam kada si naručena za pregled...?, ali uputim te prijevremeno pa kud puklo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|