RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

pepeljuga -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 19:46:32)

Evo i mene sa pregleda,sve je super,gledao je i na 4 D, i dalje ostaje da je curka a ja presretna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Danas smo 18+5 i teški smo oko 300 grama[sm=bravo.gif]. Sljedeći pregled za 4 tjedna a onda i vađenje krvi zbog negativnog rh faktora[sm=smiley1.gif].

Papalina bravo za curku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Puse mamama i bebicama[sm=smiley27.gif]

Piturica -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 19:58:21)

juhuuuu....  bravo i cestitam svima na uspjesnim pregledima i da je sve super sa bebicama [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] Papalina, bome... nase curke su prave mrcine  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
inace, vezano za te cajeve, dojenje i to.. sad vise ne znam kad to trebam poceti piti? i vidim da svima vec izbija taj kolostrum i da su vam majice vec u flekama, a meni nista. jel to sad normalno ili nije [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mozda da krenem sa tim cajem? jel to uopce naznaka da mozda necu imati mlijeka? ajme... koma!

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 20:22:23)

Večer cure[sm=smiley1.gif]
Tako mi je drago pročitati sve ove predivne vijesti sa pregleda[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Naše bebice lijepo rastu i napreduju[sm=smiley1.gif]

Moj Rokić je isto bolje, kaže pedica da je skoro pa zdrav[sm=bravo.gif] Još 3 dana do kraja popiti antibiotik i možemo vani i ponovno u vrtić na druženje sa svojim malim prijateljima i curom naravno[sm=smiley36.gif]

Piturica, kolostrum ti nije nikakva naznaka da ćeš imati ili ne mlijeka. Znači on može i nemora kapati tijekom trudnoće. Meni je sa R u 7mj znalo izaći malo i onda je stalo do poroda a sada mi je kapnilo i prije nego sam napravila test za trudnoću i od tada ništa. Nemaj brige oko toga. Kad rodiš, mlijeko će nadoći pa ćete uživati u dojenju[sm=smiley1.gif]

Idemo se sada lagano uvući u piđamice pa se izvaliti na kauč, Sulejman počinje uskoro[sm=smiley36.gif]
Ln vam cure želim, ljubac bebicama u bušicama[sm=9nebesa.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 20:26:04)

najdraze moje trudnice...bas mi je drago da ste nam sve dobro.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za bebe koje se odlicno razvijaju! [sm=duda.gif] i [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za ove nase nove curke (hladna) bas nas je punooooo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

citam vas danas cijeli dan [sm=smiley1.gif] pa reko da vam se javim!!!
mi smo isto dobro moja cura i ja usle smo danas u 24. tjedan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vidim da se pise o dojenju i o mlijeku i cajevima! meni isto piturice nije kolostrum krenuo, al sam cula da ni nemora..nekom se pokaze nekom ne! tako da nebrigaj [sm=smiley20.gif]

ljubimo vas sve [sm=smiley31.gif][sm=9nebesa.gif]

(e i da endless draga kazes da je srao sto si se udebeljila....ja sam dobila od zadnjeg pregleda 3 kg [sm=zmeden.gif] bog zna sta ce meni rec valjda nece vikat [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] )

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 20:42:05)

Joj morala sam i ja prije Sulejmana malo vas škicnuti,baš me zanimalo za Pepe jesu potvrdili za curicu kad jesu,baš mi je drago zbog tih silnih muških kod tebe da dolazi žensko pojačanje,bravo[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]Bebić ajme zar već 24-ti tjedan,jel se vama čini kako to vrijeme leti[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]Falit će nama te bušice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]zato nastojte se ne opterećivati sitnicama nego uživajte u trudnoći..Ljubim vas svee[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 20:45:02)

skoro sam zaboravila! neki dan sam citala da nekog muce umnjaci [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
prije 3 dana su mi poceli izbijat...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ujutro me svi zubi bole [sm=smiley13.gif]
danas je maaaaaaalo bolje...(valjda zato sto sam se sad navikla jest) iiii daaa ovaj tjedan idemo po kolicaaaaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jedva cekamo[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

toliko od nas ! (za sad) [sm=jezicek.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 20:56:39)

Joooj bebić nemoj mi umnjake spominjati odmah mi rogovi rastu[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]evo ima par dana da me ne boli ali jedno mjesec je bilo za poluditi,nadam se da neće i da je onaj čaj od kadulje pomogao,iš,iš,nikad se ne vratilo,ili barem dok ne rodim pa onda ide van...Meni danas gotovi brisevi i svi su uredni,nema životinjskog carstva i svi sretni[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]pusa.

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 21:07:03)

Bebić, ma neće vikati [sm=smiley1.gif] to se ne moraš bojati, ali će te vjerojatno slati na vađenje krvi, kao i mene [sm=smiley11.gif] nije to toliko strašno koliko je strašna ona slatka voda, puj puj [sm=jezicek.gif] u principu, ja sam ti bila sada u utorak na pregledu (vaginalnom, klasika...), pa je naš dragi ginić na to rekao da je sve uredu, sestra dok me vagala smješkala se na mojih +4 kg, a ja kakva jesam rekla sam joj da mi je fino papati, sada pogotovo, a i blagdani su za nama [sm=jezicek.gif] ginić je rekao nek se pripazim i dao mi uputnicu za vađenje krvi, to sam obavila odmah drugi dan ujutro. Podigla mi je šogi nalaz iza 13.oo sati iii sve je u principu okej... Jedino mi je rekla ona med.sestra što vadi krv da naš ginić općenito tako voli slati trudnice čim dobiju više od 2 kg i da se ne brinem ništa jer je vjerojatno sve okej (kao što je i bilo...). Ali ni jedna kontrola nije viška, pa tako ni ova. Eto, ne zamaraj se ako te bude slao, meni osobno nije previše prigovarao, jer se na meni, osim trbuha koji kaže mm iz dana u dan raste, ni ne vide neke promjene [sm=duda.gif] (kuda li je samo otišlo tih 10 kg [sm=zmeden.gif]?, tako da vjerojatno neće ni tebi, jer još k tome imaš i visinu i vjerujem da neće bi frke, možd ti ni ne kaže ništa [sm=smiley1.gif] i da, ukoliko bi te slao na vađenje krvi, i ako ideš ovdje kod nas u bolnici imaš naravno prednost kao trudnica pa ne moraš čekati [sm=bravo.gif] zapravo, jedino čekanje stvori onaj razmak po dva puta od sat vremena što moraš dolaziti na vađenje... Eto, ne znam kada si naručena za pregled...?, ali uputim te prijevremeno pa kud puklo [sm=smiley36.gif]

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 22:15:53)

@ Piturica - Hvala na odgovorima za tečaj, nadam se da ćeš još pisati što radite.
Meni su rekli da nazovem u ponedjeljak kad bude ta sestra koja vodi, da se dogovorimo. Želim ići jer me strah tog dojenja više nego poroda, znam da porod nekako mora ispast ;)
A nemam nikakve iscjedke još, pa ću kupiti taj čaj za dojilje uskoro, možda za mjesec dana pa da počnem u 8om mjesecu piti.
I nadam se da će se beba okrenuti do kraja, ali i ako se ne okrene, nije neki problem, ne?
I meni je doktor dao uputnicu za vađenje krvi i urin, to je valjda taj ottg koji pričate? Rekli su mi da izvadim do sljedećeg pregleda. Da li vrijedi ta uputnica 5 tjedana?

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 22:21:31)

Mmaestral, mislim da nije riječ o ovome što smo papalina i ja radile. Ja recimo sada nisam urin morala davati, to sam napravila još na početku trudnoće (ritualni nalazi, da ih tako nazovem [sm=jezicek.gif]). I naglasili su mi da ukoliko nalaz ne bude dobar, da dođem odmah idući utorak. Budeš vidjela, ako je riječ o nalazima za šećer, onda ćeš piti onu finu slatku vodu [sm=smiley11.gif]

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 22:30:58)

"Finu" slatku vodu, ha? Išla sam i ja na početku, i sad je drugi put, nadam se i zadnji. A dobro, nekako ću preživjeti, samo što ne znam kako će mi izvaditi tih da puta (nekome su i tri???) kad mi nikako ne mogu izvaditi ni jednom. Uvijek mi vadi njih dvoje najmanje jer prvi uvijek odustane nakon nekoliko bockanja i rovanja, pa zove pojačanje. Rekli su mi da im sljedeći put odmah naglasim da uzmu malu iglicu i bez one gume. :(((

zumbolina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 9:49:17)

Dobro jutro trudnice/mamice[sm=smiley1.gif]
Čitam vas redovito, ali ne stignem baš pisati... Raduje me da bebice rastu.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Moj dječak je na zadnjoj kontroli (prošli tjedan u četvrtak, 23+6) imao nešto više od 700 grama. Vidim da ste pisale o ogtt testu, ja sam to radila prošli tjedan i nalaz je uredan.
Što se tiče kolostruma i mlijeka ni kod mene još za sada nema ničega, ali bitno da profunkcionira poslije poroda da bebač može [sm=duda.gif]
Makar vidim da na bradavicama imam bjelkaste mrljice pa se nadam da bude mlijeka kad dođe vrijeme.
Moram priznati da me dojenje malo brine: bolnost, da to beba prihvati, itd.., jer sam jako zainteresirana da dojim što je dulje moguće.
Mi smo za mališana kupili kolica (Jane Rider 3 u 1) i sad polako gledamo krevetiće... Ima neko za preporučiti koji dobar dučan, tipa Adax?

Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 9:52:40)

Mmaestral uputnica ti vrijedi tocno mjesec dana , znaci ako si ju dobila naprimjer 3.12. onda ti ona vrijedi do 3.01. pa ako ti je istekla odes k sestri samo da ti datum promjeni - tako sam ja .

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 10:19:33)

IZVORNA PORUKA: zumbolina

Dobro jutro trudnice/mamice[sm=smiley1.gif]
Čitam vas redovito, ali ne stignem baš pisati... Raduje me da bebice rastu.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Moj dječak je na zadnjoj kontroli (prošli tjedan u četvrtak, 23+6) imao nešto više od 700 grama. Vidim da ste pisale o ogtt testu, ja sam to radila prošli tjedan i nalaz je uredan.
Što se tiče kolostruma i mlijeka ni kod mene još za sada nema ničega, ali bitno da profunkcionira poslije poroda da bebač može [sm=duda.gif]
Makar vidim da na bradavicama imam bjelkaste mrljice pa se nadam da bude mlijeka kad dođe vrijeme.
Moram priznati da me dojenje malo brine: bolnost, da to beba prihvati, itd.., jer sam jako zainteresirana da dojim što je dulje moguće.
Mi smo za mališana kupili kolica (Jane Rider 3 u 1) i sad polako gledamo krevetiće... Ima neko za preporučiti koji dobar dučan, tipa Adax?

hej zumbolina [sm=smiley1.gif]
mi smo krevetiće i komodu uzeli u adaxu...stvarno imaju lijepe stvari i čine mi se kvalitetne... krevetić nam je od punog drva...i islim da još traju p0opusti...[sm=smiley1.gif] jedino šta te mogu savjetovat-ako odeš u adax nemoj se držat dimenzija krevetića ko pijan plota.., mi imamo malo mjesta u stanu pa nam dimenzije jako znače...normalna veličina krevetića je 120*60 i tako ti piše kod svakog, ali mogu ti reć da nije tako... jer nama ne stane onako kako smo zamislili [sm=smiley19.gif] nama je i 10cm puno znači...znači, ukoliko si sa prostorom na knap, uzmi metar sa sobom u ADAX [sm=smiley36.gif] drugo je kod njih super...

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 10:22:21)

hej cure i dečkići [sm=smiley1.gif]
evo mi ustale... i mogu vam reć da u svih 6 mj nisam tako lijepo spavala ko sinoć...[sm=smiley1.gif]
prije spavanja sam popila 4dcl čaja za dojilje i vjerujem da je to razlog mog spavanja...možda neki od sastojaka djeluje na mene [sm=smiley36.gif] ovu našu ludu malu nisam ni osjetila...[sm=bravo.gif]
milina,....

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 10:25:18)

Dobro jutro trudnice[sm=smiley1.gif]
Kod nas danas napokon malo sunca izašlo[sm=bravo.gif]
Vidim da vas je dosta išlo na kontrolu šećera, drago mi je da su vam svima nalazi dobri[sm=smiley1.gif] Ja sam bila u prvoj trudnoći a u ovoj sada još ne jer sam sa kilama i više nego dobra i iskreno se nadam da ću tako ostati do kraja[sm=smiley2.gif]

zumbolina, jeste gledali onda krevetiće u Adaxu? Mi smo kod njih kupili komplet krevetić i komodu za presvlačenje iz kolekcije Teddy (žuti) i prezadovoljni smo sa oboje[sm=smiley1.gif]
Ne znam odakle si da ti preporučim neki drugi dućan? Meni je osobno drag i Magic baby[sm=smiley1.gif]

bebić držim fige da umnjaci što prije izbiju [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Guštajte curke u ovom lijepom danu[sm=smiley1.gif]

zumbolina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 10:38:28)

Gledali smo i sviđaju nam se njihovi krevetići i komode, ali se nisam mogla sjetiti da li ima još koji takav dučan...
Kad okopni ovaj snijeg, koji kod nam treuntno jaaaako pada, ići ćemo ponovo pogledati [sm=smiley1.gif]
Hvala na savjetu, nismo jako ograničeni prostorom, valjda su to nutarnje mjere, pa kad se tome pridoda debljina drva onda ispadne više
Uživajte u danu (nekima sunčano, drugima snježno) i lupkanju bebača[sm=smiley1.gif]

zvončica1 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 13:16:12)

Vidim svi smo nešto radile pretrage..ottg?? što je to? ja sam radila briseve i urinokulturu neki dan, a danas sam vadila opet krv i urin, nalazi su mi popodne pa ću vidjeti, ne znam ima li to veze s ovim što govorite, može  mi koja objasnit koja je to pretraga, tj. za šta? Inače smo dobro i lupkamo se čim se mama umiri da bi spavala...nema spavanja, onda počinje tulum u buši :))

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 14:15:48)

I mene isto zanima što točno znači to ottg?
Kod nas u Virovitici je sada napokon napadao snijeg! I još pada!
Baš gledam stalno taj snijeg u Zagrebu i ljutim se što tamo pada, a kod nas stalno samo mokro, malo ga je samo bilo na travi, bez onog lijepog bijelog ugođaja. A inače mi je smetao kad sam radila pa sto problema samo da se otkopa auto, a onda i sto problema u sat vožnje do posla. Nervoza užasna. Ali sad mi baš paše, kad znam da ne moram nikud, ali mogu u lijepu šetnju u bijeloj tišini...
Joj, sinoć sam u 23h išla kuhati tjesteninu s paradajzom (više mi paše tako reći nego rajčicom ;) Sve će mi se to obiti u glavu...

zumbolina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 14:49:48)

Ogtt - oralni test opterećenja glukozom. Izvodi se  na način da se krv vadi natašte, onda se popije tzv. slatka voda (75g šećera otopljeno u 2 dcl), pa se krv vadi nakon sat i nakon dva sata. E sad, ja sam napisala školski tako se treba izvoditi ali znam da ima laboratorija u kojima vade natašte i nakon dva sata.

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 14:51:20)

ogtt je pregled u vezi šećera, i cjelokupni nalaz urina i krvi...bar je kod nas tako...mi smo prije šećernog sirupa i posleije davale urin...pa npr ako se trudnica prekomjerno deblja ginić prvo pomisli na šećer...pa te šalje na taj pregled...iako moj ginić šalje svih... to nije ništa strašno...i nemora značit da se uvijek radi o šećeru ako npr u mjesec dana dobiješ 5kg i više... ništa strašno...meni sad paše slatko, pa mi nije bilo ni toliko odvratno [sm=smiley36.gif]
nego, da vas pitam, vjerojatno se može al svejedno, dal mi beba od skoro 4mj može prenjet konjuktivitis koji ima? mene strah da nepokupim to od male a stvarno ja i oči nismo na ti[sm=zmeden.gif]
i da, kćerkica od moje šogi će za tjedan dana i8mat 4 mj.,a već jučer joj je počela davati kašice od šljive, one sokiće od jabuke i dojila ju je svega mjesec dana drugo je na bočicu i to čak ima i grčiće od tog mlijeka a ona se ne obazire na njih...no, zar nije malo još rano toliko toga davat bebi od nepunih 4mj? neke su do 6 mj skoro pa samo na mjačinom mlijeku a ona već joj to daje?pa sam malo zbunjena, i mislim da griješi... i još nešto, ma znam da nije tema ali opet.. bila je snjom kod doktorice prije 2-3 tjedna...i rekla joj je da ju posjedne već i da ju počne po malo stavljat na noge? a mene strah, ja to nebi sa 3mj radila bebei, mislim, još se nije ni kičma dokraja formirala kako treba ni niš... i jako malo leži, stalno ju nose i to ko veliku bebu... odmah nakon tjedan dva kad je rodila ju je stavila u autosjedalicu a ne u košaru da normalno leži... ma neznam, nisam ja tu da se mješam nit joj išta govorim-uostalom njezino je dijete a ne moje...al mi žao malene slatkice... oprostite još jednom, znam da sam fulala temu, al bi voljela čut vaše mišljenje... pusa[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 15:25:09)

Blitva sa tvrdo kuhanim jajima i piletina sa žara mmm, lipo se najela moja dva mala frajera i ja[sm=smiley36.gif] Rokić mi sada spava a ja fino odmaram na kauču uz Kinder čokoladicu[sm=smiley36.gif]
Papalina, vezano za tvoju šogi, djeca od navršena 4mj starosti mogu početi sa dohranom ali postepeno. Ne mogu se baš sve namirnice jesti a one koje su dozvoljene se jedu na način da se jedna po jedna daje bebici u razmaku od tri dana u slučaju alergija da se točno zna što bebi smeta. Bez obzira dojila ili ne osobno nikada bebi prije 4mj života nebi davala nikakvu dohranu.
Za grčiće postoje razne kapi koje pomažu i baš zbog tih grčeva tj nerazvijenog probavnog sustava se ne smije tako rano započimati sa dohranom.
To za sjedenje mi je [sm=smiley21.gif] bebice nemaju razvijenu kralježnicu i jednostavno ih se ne smije u taj položaj stavljati prije nego dovoljno očvrsnu, znači oko 6mj života se kreće sa posjedanjem.
A autosjedalica se može koristiti od rođenja jer je tako i predviđena a uostalom ima oblik jaja tj položaja koje dijete ima i u maternici iako nije preporučljivo više od 2h koristiti u početku.

Eto, to je moje mišljenje i ono što sigurno znam. Ukoliko si dobra s njom možda joj možeš obratiti pozornost na neke stvari bez obzira što sama nemaš djece ali ako vidiš da tvoje savjete ne doživaljava jednostavno je pusti, kao što si i rekla to je njeno dijete....

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 15:50:25)

ma oni su svi čudni ljudi...ako joj nešto kažeš, ispada kao da je napadaš... pa bolje da šutim... tvrdoglava je jako, msilim kao da je sramota pitat nekog za savjet ili razgovarati o tome.... svatko ima svoj način odgoja, ali ja imam i seku koja ima već dvoje djece, i pratilča sam njihov rast i razvoj i način kako su odgajane i razlikuje se sa svime šta tu kod šogi vidim... ona jako ju forsira, niš neide prirodno samo od sebe...kupuje joj već igračke za žvakanje jer da će joj zubići izbijat... strašno...
mislim, ne pišem ja ovo za to da bi sad nju crnila, ali me strah, jer one će bit takve i sa našom bebom... i forsirat ju i sve, i nosit ju stalno...mislim nećeš sad pustit bebicu da samo leži i kad plače kao da ju kolje hehe ali nosat ju stalno ako ne spava čini mi se glupo[sm=zmeden.gif] a opet nemogu ja njima reć kao da neka ju puste na miru, ipak su njoj oni djedovi i bake... ma neznam...idu mi na živc sa tim preseravanjem,i forsiranjem bebe...ali doslovce se folira i govori kao da će njena beba bit draža od moje ma daj poserem se na to...grrrrr[sm=smiley7.gif]
neznam, ja bi najviše voljela da mi samo moja mama pomaže..ona ipak je već 5 god nona servis hahaha i zna s djecom... [sm=smiley36.gif]
a u drugu ruku, nadajmo se da će ova naša mala voljet spavat pa da sveki nedođe u napast podizat ju stalno i forsirat... [sm=smiley36.gif]
što sam se sad raspisala... hahah...

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 18:01:28)

Dobar vam dan drage moje..Papalina neznam kaj bi ti rekla sto ljudi sto čudi,dobronamjerno porazgovaraj s njom,iskreno nevjerujem da bi ijedan doktor rekao da se bebica tako rano posjeda,i vjerujem da je to izmislila.Dohrana,hm,prvo dijete sam isključivo samo dojila 6i pol mj.i onda je krenulo užasno sa drugom hranom,a s malim sam krenula sa 4 mj.pomalo namirnicu po namirnicu i tako mi je super sve papao,ma za poželiti, tako da ću i s ovom bebicom tako,joj napričat ćemo se mi još o klopi ima vremena..A zlonamjerne primjedbe uopće nemoj uzimati srcu,nek radi sa svojim životom tko šta hoće a ti ćeš za sebe znati šta ti je najbolje.Cuba baš mi je ova tvoja čokoladica poškakljala nepce,joj morat ću ključati ladicu s čokoladama.Pusa svima..

Piturica -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.1.2013 20:48:31)

hej curke! samo da vam se javim na kratko. ne znam sta je to bilo danas oko podne, ali nisam mogla nikako nista napisati tu?! nemam pojima..
ugl, jos uvijek smo bubani [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  cijeli dan sam u krevetu i pidzami. mm mi je donio u jutro, prije posla fino caj u krevet i narezao narance, cekala me limunada i tako.. jako mi je dobar [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  mislim da me sad malo popusta tako da se nadam da cu preko vikenda jos malo na vitaminima pa da ce biti bolje. jedva cekam jer se vec osjecam ko idiot!
vidim da je dosta vas islo na taj ogtt. mene moj nije slao na to. nemam pojima... jos i bolje. bas ne bi voljela tu slatku vodurinu piti [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Papalina, sto se tice sogi i bebe... ja sam u soku od ovog sta si napisala! ne znam sta bi ti rekla. ti sa svojom mrvicom pici po svome i ako nesto pocnu oni srat, ti odmah to u korjenu srezi. ako pustis da se oni petljaju onda ce ti se uvijek petljat.... lijepo elegntno ih srezi odmah u startu!
jos sam mislila svasta napisati nesto u jutro, ali sam zaboravila.
odem sad opet malo legnut i odmarat da me ovo sto prije prodje. ako se sjetim sta pametno, javit cu vam [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
puse svima i cuvajte svoje bebice i mazite busice [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>