Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (15.1.2013 15:20:31)
|
Nisam ni ja [sm=smiley36.gif] U 23. tjednu sam. Zašto ih stavljam? Hm...najiskreniji odgovor bi bio ne znam, možda zato jer me strah bez njih i jer sam blesava??? Ma nema meni pomoći [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] imala sam velik hematom i završila na strogom mirovanju tamo negdje sa 12 tj. i prije 2 tjedna su mi ukinuli terapiju, al mene je strah [sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]. Smanjila sam ja već dozu, al svejedno....znam i da oni nemaju baš neki učinak nakon 1. tromjesečja, al eto...meni očito nema spasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prirodno blesava i bok!!!!!!!!!!!!!!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Oprostite žene kaj vas gnjavim, al super ste mi sve i drago mi je da ovo mjesto postoji pa možemo imat babinjak preko žice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Što se tiče poroda, znam da kod nas ništa ne dobiješ i sve moraš nositi, a doktori toleriraju tatu do predrađaone [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Problem je u tome šta ja ZNAM da će se ovaj moj div srušiti..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Evo na primjer, prije cca 2 god me nesnosno bolio zub i molila sam privatnicu u nedjelju da me primi jer nisam više mogla izdržat i žena pristala, al kao nek dođem s nekim ako će trebat vadit da drži glavi jer nema sestre....i sve 5, sjeli nas dvoje u auto, došli tamo, zub mora van, dečko drži glavu, zubarica isčupala zub, potekla krv, moj dečko tres na pod.....pao u nesvijest.....eto, kaj da vam velim, nema nade [sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|