maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.1.2013 15:07:18)
|
ohoho,svašta nešto,pozdrav svima naročito onima kojih nema sto godina pa se jave[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Hladna [sm=bravo.gif]baš mi je drago kaj je curka,čestitam ti mila,mislim da cure prednjače[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]jadni naši pišulinci kad ih se ove cure dočepaju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Piturice neće ti biti ništa ako popiješ koji lupocet pogotovo navečer ako imaš turu,mene je spasio,no dobro mene je i zub bolio,u svakom slučaju draga želim ti da što prije ozdraviš.Ovo s dojenjem bi mogla do prekosutra pisati,isto sam imala mlijeka za izvoz i drago mi je kad vidim da nisam jedina koja je spavala sa pelenama u cicama,meni je to fakat išlo u potocima,ali meni osobno puno veći problem i to s oboje dječice je bio ragade na bradavicama,dojila bi i plakala koliko me boljelo ali nisam odustala,makar sam iskreno od boli bila na rubu da odustanem ali dojila sam malu 15 mj.a maloga 10.Mislim da žene preolako shvate to dojenje kao što sam i sama,nakraju mi je bilo lakše roditi nego uspostaviti normalno dojenje,ali hvala Bogu mlijeka sam imala,evo jedan savjet,čim rodite,i čim budete mogle krenite sa ručnim izdajanjem,ali doslovce kap po kap,jer puno će brže mlijeko nadoći ako cicke budete tiskale jer nemaju sve žene sreću da im mlijeko odmah dođe,a kamoli da to tako lijepo uspostave ka Cuba[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Ajmo sad Pepe i Papalina vas čekamo sa pregledom,pusa svima ostalima[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|