maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 19:08:46)
|
Aaa daj Cuba,idete u Barcelonu,i ja biiiiiiiii,čula sam da je predivan grad,mi smo kao cura i dečko puno putovali ali sada[sm=smiley13.gif]...... svima poznato dođu djeca i sretan si ako uspiješ jednom dvaput godišnje otići na kakav izlet.Lijepo se provedite i podsjetite se kako je lijepo uživati jedno u drugom....Iiiiiiii slikaj za nas da vidimo malo te ljepote.....Hladna nadam se da ti je bilo lijepo s dragim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Cure koja se god hoće družiti preko face-a nek šalje podatke u pp. A vi moje nove Fb prijateljice zbilja ste predivne [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Što se tiče flašica,izdajalica i sterilizatora,mislim da za sada nebi trebali bacati novce na to,nego mislite kako ćete uspostaviti dojenje,nevjerovatno je kako većina mama misli da oko toga neće biti problema,kako to spontano dođe,onda kad dođu prvi problemi olako odustaju od dojenja.Nemojte me krivo shvatiti nisam od onih žena koje osuđuju mame koje ne doje,ali mislim da se previše važnosti pridaje manje važnim stvarima.Prva dudica slažem se sa Cubom ona koja imitira oblikom majčinu bradavicu a kasnije ćete vidjeti.Moj Indijanac ih danas ima desetak različitih firmi,dok je mala isključivo htjela samo jednu..Danas sam bila u Mulleru i tamo kupujem njihove pelene i jako sam zadovoljna,dok je mala koristila Pampersice i Libero.Ono što bi ja preporučila (ali isto se to može kupiti kad zatreba jer ih sada u svakoj ljekarni ima) to je onaj nastavak šta se stavlja na usisivač za čišćenje nosa..I takooo,ima još toliko toga,ali idu pilići sada klopati i kupati se,a onda mama gleda Bali Bega[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Ljubim vas svee...
|
|
|
|