RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 17:24:59)

s obzirom da sam imala spontani, pa u ovoj trudnoci krvarila obilno u trecem mj ne pada mi napamet vjezbat a zavidim onima koje smiju, mene zanimaju te vjezbe disanja i sad cu ga ukljucit da vidim sta sadrži.... [sm=smiley1.gif] radosnica je predivna i jedva je cekam pocet popunjavat [sm=smiley1.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 17:59:51)

ja imam fejs! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 18:42:02)

Večer curke? Šta se radi?

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 18:42:21)

papalina ajde pošalji i sve koje imate fb u pp info da se vidimo. Endless zar si ti bacc.oecc.??[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]odakle si?

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 18:50:48)

maminangel, dada, ja sam bacc. oec., od 30.10. službeno [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] tako da sada do 4. mjeseca čačkam nokte, dok ne bude trebalo počet vodit brigu o mališi [sm=duda.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 18:51:40)

Aaaaaa,imam tikeriće,imam tikeriće,imam tikeriće,mamina tri anđelka [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]a što sam sretna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 18:56:57)

Bravo endless,[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],i ja sam mislila upisati ali nekako mi se nakon toliko vremena baš i neda,vidjet ćemo,možda[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]onda uči za državni ako nisi već položila..Fever,kako si ti i tvoja curka?još malo pa pripreme za B-day?babe slabo pišete kaj ćete od kolača za ove blagdane??

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 19:01:50)

ja san ove godine upisla socijalni rad u Mostaru,neznan di mi je pamet bila pa nisan prije 5 god, ali nisan znala jer ja sam to uvik tila a kod nas samo u zg-u pri pravnom faksu tako da nadam se da izguramo tu žrtvu. U pon bi tribala na kolokvij, ginić reka da mogu, nadan se da bude sve okej!!

Curka u pupi udara ka velika :D A drugoj smo u pripremi za rođu daaaaaaaaaaaaaaaaaa, već dvi godine proletilo moga zlata malog....izbija joj četvrti očnjak pa je dobila fibru jučer, ali do sad nijedan zub nismo osjetili tako da moramo jedan jel te? Rezervirali smo igraonicu, sad samo da se dica ne razbole i da mogu doći [sm=bravo.gif]

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 19:06:16)

Drage moje, samo rješavajte i nedvojbeno upisujte fakultete [sm=bravo.gif] možda je meni lako sada reći jer sam ja to upisala odmah poslije srednje škole, ali bez obzira, i kod mene je bilo jako puno vanrednih studenata, i to gospođa koje imaju posao+obitelj+karijeru, pa su eto, uspješno diplomirale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] lijepo je to, meni je bio poseban osjećaj jer sam imala najveću i naljepšu podršku od jednog malog anđeleka koji me stalno pikao po buši taman u vrijeme pripreme završnog rada [sm=smiley36.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 20:46:40)

drage moje evo i mene...kod nas ni traga od snijega, sutra ga javljaju tu u münchenu!!!
vidim danas ste mi se raspisale o svemu..:) endless draga preduhitrila si me sa pitanjem o robici :)
sto se tice kolaca mi idemo kod mojih ove godine za Bozic :) tako da..:)
imam i ja fejsic zene :):):)
ii da imam jedno pitanjce..daj mi recite jel koristite kakve kremice i ulja za strije??

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 20:52:45)

Bebić [sm=bravo.gif] meni su preporučili kremu od Afrodite, koja mi nema ni malo lijep miris :/ a i cijena joj je poveća [sm=smiley13.gif] tako da sam se odlučila za jeftiniju varijantu - ulje protiv strija od Babylove [sm=bravo.gif] košta 20tak kuna u DMu (imaš i njihovu nešto jeftiniju varijantu mlijeka za tijelo, ali ja ne volim mlijeko za tijelo jer poslije mazanja volim bit sva zatrackana a s mlijekom za tijelo općenito ne uspjevam to već mi se samo pojave nakupine glicerina...il čega već [sm=zmeden.gif] ) tako da mi je ulje [sm=bravo.gif] [sm=jezicek.gif]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 20:56:26)

ja evo sad kad sam bila dole u hrv.samo kupila u dm-u neko ulje protiv strija olival (prirodna ulja badema,masline i psenicnih klica) platila sam ga nekih 50 i nest kuna missslim ako ne i manje....i super mi je koza od njega i fino mirisi!!! pise da je prirodna kozmetika...tako da preporucam ga..[sm=bravo.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 21:01:29)

maminangel super za tikeriće[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ja koristim kremu za strije od Mustele. Navečer poslije tuširanja se mažem. Svaka krema, losion ili ulje su dobri samo su bitni rezultati nakon 9mj trackanja a to ćemo tek vidjeti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja se iskreno nadam da ih neću puno dobiti. Sa Rokom sam u 38 tjednu trudnoće dobila po 3 strije sa obje strane trbuha koje su hvala Bogu nakon nekog vremena izblijedile.

bebić, onda nam u pp pošalji svoje ime i prezime da se nađemo na fb[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 21:09:48)

poslala pp :) ko jos ima fejs nek salje u pp!!

ja se bojim strasno tih strija moja seka ih je dobila jaaaaaaaaaako, kaze mazala se sa svim i svacim, al nista!!
genetika [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif]

ja ih za sad nisam dobila nista, al zato vjerovatno sto se nisam nista ni udebljala ovih 4 i pol mjeseca ( 2 kilice)

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 21:13:32)

Veliku ulogu kod strija ima genetika i tu nažalost ne možemo ništa. Dobro se i inače mazati sa kremama i losionima (iako ja taj običaj van trudnoće nemam). Najvažnije je kožu dobro vlažiti, da nije suha, ako treba i 2x dnevno u trudnoći. Ja držim fige da niti jedna od nas ne dobije strije[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Šaljem i ja pp[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

bebić -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 21:16:59)

grozne su te strije,, ja ih imam par posto sam bila sportasica pa sam imala problema sa koljenima imam ih par na nogama, al se ne vide fala bogu! :)
molim boga da sam na mamu i po tome. inace sam cjele grade na mamu, a mama nas je rodila tri i nema niti jedne [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
al zato tete, sa tatine strane imaju problem s tim, tako je seka i pokupila taj gen! ehhh [sm=smiley13.gif]
i ja drzim fige da niko nema problema s njima ;) ;)

pepeljuga -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.12.2012 22:43:55)

Ja nakon tri trudnoće nemam niti jednu na trbuhu, nadam se da će tako biti i posli ove[sm=smiley1.gif]

I ako od prije imam po nogama i mislila sam da ću dobit i u trudnocama al fala Bogu nisam,za sad se još nešto redovito i ne mackam,zima mi je kad se otusiram pa se hoću sto prije obuci[sm=smiley36.gif]

I ja sam na Ff pa tko hoće nek pošalje pp[sm=bravo.gif]

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (9.12.2012 9:59:55)

ja od Matee iman par malih koje se ni ne vide, tek sada dolaze do izražaja kako je stomak narastao....s njom sam Clarins koristila, a sada san uzela Colistar, s obzirom da njihov za celulit mi superička [sm=smiley36.gif] a i ja se isto rijetko mazem jer šta prije u toplo uletit [sm=smiley1.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (9.12.2012 11:35:06)

Dobar dan drage!!!!kako ste mi danas?Ja i mm smo sinoć bili u kinu,iznenadio me,još da je i film bio po mojoj mjeri al ajde nećemo cjepidlačiti,gledali smo 96 sati Istanbul,i odličan je bio,iskoristili smo priliku jer je baka bila kod nas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danas nam sestričnica slavi rođendan,pa kad se indijanac probudi gibamo a navečer ja i seka s klincima idemo u crkvu na predstavu povodom Sv.Nikole,nadam se da se mali neće preplašiti krampusa ko cure prošle godine..Raspisala se ja......E da u prvoj trudnoći ali tek od 6mj.sam se mazala bademovim uljem,u drugoj sam koristila ali malo Vichy-evom za strije,ali nije mi odgovarala pa sam se radije mazala bademovim uljem i ja sam pobornik ulja,isto sam se lijena mazati pa tek zadnja tri mjeeca,inače u dvije trudnoće niti jedna jedina strija,mislim da ako ste sklone tome nikakva vas krema neće spasiti.Bebić šalji u pp.

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (9.12.2012 17:18:11)

bio velečasni blagoslovit kuće danas [sm=smiley1.gif] došao kod nas i blagoslovio mene dvaput,jednom za mene, jednom za bebu [sm=bravo.gif] i baš sam happy[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 8:14:15)

Dobro jutro, evo i nas napokon..U petak smo bili na 3d, bilo je lijepo, odusevili smo se bebicom, samo je meni to kratko trajalo, slikice nisam dobila, samo filmic koji ne traje dugo, ali opet, barem je potvrdio da je sve ok i cujica 100% plus sto imamo uspomenu..Zbog neveremena smo ostali kod kumova preko vikenda, pa se nisam stigla ranije javiti.Nego je li ima koja od vas posteljicu straga nisko, cini mi se preko ili do UU, tako nesto pise ? Kako sam procitala u jednoj knjizi, posteljica se moze dici u narednim mjesecima,a u suprotnom cu morati na carski ? Hvala na pomoci..

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 11:44:26)

Dobro jutro dragee kak ste mi? Da meni je jutro jer po noci nikako ne mogu spavati kako treba, ali zato ujutro bez problema.

Aries bas mi je drago da je sve u redu kod tebe i zao mi je sto ti nista za posteljicu ne mogu reci,ali vjerojatno ce ti se javiti..

Mene zanima dali je koja od vas imala porodjaj u vodi ili dali neka razmislja o tome????

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 13:31:05)

ej cure moje kako ste mi... ja se toliko širim, da me sve boli a naročito kukovi i donji dio trbuha... najviše me još boli lijeva strana pa nemogu jako ni spavat...
nela, za porođaj u vodi sam čitala jedino da se možeš porodit u vodi ukoliko ti je slika urina i krvi 100% uredna... a da je puno lakše i to sam čula...al po mom urinu i krvi meni to otpada...

jao cure jedva čekam da svog anđela primim u ruke [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

nela86 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 13:40:58)

To sam i ja citala i jos puno toga ovisi dali se smije, za sada ja nemam prepreka i nadam se da ce tako i ostati jer bih voljela u vodi se poroditi..Ali me zanima kak druge na to gledaju :D
Sinoc sm gledala preko neta porodjaj u vodi i tako su me osjecaju preplavili da sam plakala, isto kao i ti a mislim i vecina jedva cekam u ruke uzeti svoje pile malo...

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.12.2012 15:09:50)

a ja sam za taj porođaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jer bebi je to prirodna okolina, ionako se razvila u vodi [sm=smiley36.gif]
ma to je super, ko može neka da... samo neznam dal se pratnja može uzet kad se porađaš u vodi?
samnom će ić mm... i htjela bi da vidi kako je to...jer njegovo stajalište je da se ić porodit je sito šta i posrat se [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>