maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.12.2012 12:02:44)
|
Moja Fusa,taj pregled u 20-om tj.mi je tek 09.01,pa izludit ću ćekajući do tada.Mislila sam ići krajem idućeg tjedna privatno,jer mi moj ginić na prošlom pregledu nije gledao uzv.tako da sam zadnji put bila u 13-om tjednu i to baš na Sv.Duhu i stvarno sam bila ugodno iznenađena,bila neka dva mlada stažista i neka plava ginekologica,malo mi je bilo neugodno jer je bio vaginalni pregled ali eto sve se da izdržati za naše [sm=duda.gif],inače sve mi je tako lijepo objasnila..Znači pustili su ti muža unutra?dobro da znam,korisna informacija[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Hladna ja sam ti za žgaravicu poslije svake klope grickala bademe,meni je pomoglo...Piturica,ovo za bolovanje novo kaj su uveli,pisala sam neki dan baš na tu temu,moj gin.i njegova sestra su isto izbezumljeni novonastalom situacijom,tako da sam bila izludila,htjela sam ti samo napomenuti da pitaš gin.jer oni to imaju u kompu,datum kada bi ti trebala biti komisija da ti nebi bilo zadnji čas sve to.Evo meni je komisija u ponedjeljak a u petak moram kod ginića opet po tu nekakvu preporuku za komisiju..Papalina ovo mila vrijedi i za tebe,raspitaj se dobro jer i za same ginekologe a i obiteljske liječnike je to novost. Inače danas me zub boli grozno ,a zub.rekla da nema karijesa[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif],morati će ga otvarati nema mi druge[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Moje najmanje djete je bolesno,ima visoku temp.ne jede ništa,baš mi loše izgleda mrvac tako da moram i snjim popodne pedijatrici.Pusa vam..
|
|
|
|