endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (14.12.2012 11:49:51)
|
Za 4 dana sam naručena za pregled, 18.12.dakle, mislim da će me drugi dan slati na ultrazvuk. I isto nekako mislim da će mi reći da mi je beba previše nisko (jer mi se ponekad čini da mi lupka po mjehuru [sm=zmeden.gif] ). Koliko volim taj ultrazvuk, toliko ga i ne volim, dođem tamo - pa čekam sat vremena jer je neki porod u tijeku, pa čekam još sad jer je neka operacija iskrsnula. To vrijeme mi je jedino dobro za razgovor sa ženama koje isto tako čekaju skupa samnom [sm=bravo.gif] ali onda... uđem unutra, legnem na onaj stolac/stol, što li već je, i onda on gledaaa... i gledaaa... i gleda 15 minuta i šuti i gleda! A ja pokušavam odgonetnuti njegove izraze lica [sm=zmeden.gif] da bi mi na kraju rekao da je sve uredu. Na sreću, jer uvijek se bojim ONOG trenutka da mi kaže da nešto ne valja [sm=smiley19.gif] ni od poroda nemam toliki strah koliko od toga. Eto, morala sam to podijeliti s vama. Nadam se da će biti sve dobro. U utorak ću vam moći potvrditi priču od zadnji puta, ukoliko opet kaže da smo dečko [sm=bravo.gif] III naravno opet imam pitanje za sve vas [sm=smiley36.gif] jel imate kakav prijedlog, što kupiti bebici za izlazak iz bolnice??? Koju robicu? Znači, mi smo negdje na početku 4.mjeseca, više manje sve imate kasnije termine, ali eto, šta predlažete? Ljubim vas puno [sm=love.gif]
|
|
|
|